Guerlain Spring 2013 Cils D’Enfer review, swatches + looks!

Geplaatst op door Suzanne

Guerlain is een prachtig luxemerk wat altijd prachtige collecties uitbrengt. Zo ook de lentecollectie van dit jaar, genaamd Cils D’Enfer. Ik ontving een prachtig perspakket met producten uit deze collectie, kijken jullie mee?

Ah, de prachtige pareltjes. Météorites Perles Du Paradis. De bekende pareltjes van Guerlain, in een XXL verpakking! Roze, lila, zilver, champagne zorgen voor een prachtige highlighter met wat miniscule glittertjes.

Je krijgt een mooie glow met wat glittertjes her en der. Heel subtiel, maar eigenlijk verschillen de Météorites niet veel van elkaar. Ze ruiken echt heerlijk, naar ‘ouderwetse’ poeder – ze ruiken naar bloemetjes.

Météorites Perles Du Paradis €60,63

 

Dan de lipsticks! Ik ontving de Rouge Automatique in Ballad en de Shine Automatique in Flirt. Prachtige lipsticks, een nude-perzik en een magenta kleur. Ze ruiken naar citrus, dat is me niet eerder opgevallen bij lipproducten van Guerlain. De glijden over de lippen, heel romig en het effect van de Rouge Automatique is wat subtieler als dat van de Shine Automatique. Moet ik er wel bij zetten dat ik van Flirt 2 laagjes op heb, om een wat intensere kleur te krijgen.

Rouge Automatique lipstick €33,34
Shine Automatique lipstick €33,34

Dan de 2 Ecrin 4 Couleurs oogschaduw quads uit deze collectie. 501 Attrape-Coeur is een quad met paars en lila tinten, heel liefelijk en perfect voor de lente. 502 Coup de Foudre is een quad met groentinten en een koraalkleur. Een vreemde combinatie maar kan heel mooi zijn!

Het pigment van Attrape-Coeur is wat minder spectaculair als dat van Coup De Foudre omdat het lichtere kleuren zijn maar beide zijn het mooie oogschaduw quads voor het aankomende seizoen.

Ik heb hier met zwart oogpotlood de paarse kleur naar boven geblend, vervolgens de lila kleur in de crease geblend en onder mijn wenkbrauwbot de witte kleur. De lavendelkleur iets onder mijn ogen gedaan, maar dat is onzichtbaar op de foto’s. Ik moet zeggen dat ik deze look erg vreemd vind staan, omdat ik geen winged eyeliner heb haha! ;)

En een look met het Coup de Foudre palette! Uit dit quad heb ik 3 kleuren gebruikt – de koraalkleur heb ik eerst over mijn gehele bewegende ooglid en crease gedaan, vervolgens de grijsgroene kleur ermee geblend naar buiten toe en de olijfgroene kleur in de crease. Ik heb mijn MAC x Alexander McQueen MSF gebruikt als highlighter.

Ecrin 4 Colours Attrap-Couer €52,54
Ecrin 4 Colours Coup de Foudre €52,54

Deze collectie is inmiddels al te koop bij parfumerie en warenhuis.

34 Reacties op Guerlain Spring 2013 Cils D’Enfer review, swatches + looks!

Zooo pretty! Ik ben vooral verliefd op de palettes. De paarse versie staat je enorm goed Suzanne, echt een mooie kleur voor jou :)

Wauw!!!
Wat een prachtige producten, vooral de wat lichtere lipstick is erg mooi.
En je looks vind ik ook mooi gemaakt. <3

Duidelijke review, en wat een prachtige producten, ze stralen stuk voor stuk echt luxe en kwaliteit uit. Vooral de kleurencombinatie van het Coup de Foudre oogschaduwpalet spreekt mij aan, maar ook de nude-perzikkleurige lipstick vind ik erg mooi.
En wat maak jij een superstrakke winged eyeliner, zeg!

Het verbaast me dat ze weer de oude kartonnen verpakking gebruiken voor de Meteorites Pearls. Zouden ze ook bij Guerlain bezuinigen? ;)

Die look met het Attrape-Coeur vind ik echt helemaal geweldig, echt mijn ding. Nu twijfel ik toch wel om dit palette te kopen, had eerst besloten de collectie te laten liggen :D love it!