Hema Illuminating Blush

Geplaatst op door Suzanne

Deze prachtige blush van de Hema won ik bij Kelly. Hij doet me erg denken aan de MAC Art Of Powder collectie, deze poeder heeft alleen een veel fijner prijsje ;)

De verpakking is heel simpel en strak, maar toch ietwat saai. Misschien moet Hema gewoon een mooi logo ontwerpen voor op de verpakkingen ;)

De leuke kleurtjes in het patroon zijn helaas overspray. In het midden zie je de roze kleur welke overblijft als de overspray weg is, rechts zie je de kleuren geblend. Er blijft dus een lichtroze kleur over met een koele ondertoon. De kleur bevat niet zoveel shimmer als de overspray, wat ik persoonlijk wel jammer vind. Ik hou van sparkles!

Voor de prijs van €4,50 krijg je 7 gram blush, wat een fijne budget-proof prijs is!

17 Reacties op Hema Illuminating Blush

Had er gisteren ook wat over geschreven (wat een toeval ^-^), vind ‘m erg fijn zeker voor HEMA producten! Het is alleenal een plaatje om naar te kijken :)

Ik heb ‘m ook en vond het in eerste instantie megajammer dat de blush een overspray had! Maar er blijft wel een hele mooie blush/highlighter over die ik momenteel dagelijks gebruik. En dat voor die prijs! Aanrader dus.

Super mooi! Ik vind het echt heel jammer dat het een overspray is! En ja, wat je zegt over de verpakking! Dat vind ik ook, tijd voor iets leuks! Deze verpakking is zo saai!

Ik gebruik deze nu dagelijks. Ik viel ook voor de mooie (blijkbaar) overspray maar nu die eraf is vind ik hem nog steeds wel mooi!

Dit is een erg mooie blush! Ziet er zo vrolijk uit met al die kleurtjes! Maar ik ben het met je eens dat de verpakking een beetje saai is!

Vind hem erg mooi! Hij doet mij ook een beetje denken aan een andere favoriete van mij, Chanel Blush Horizon, zo met die streepjes. En dat voor een betere prijs, natuurlijk :)

Ik vind het zo jammer van die overspray, maar verder is ie ook gorgeous ( ik draag hem toevallig nu )!

Ik vind de blush ook zo prachtig! Ik denk dat dit echt een blush is die iedereen wel staat. Gelukkig ben je blij met je gewonnen blush!

Ik vind hem echt gorgeous om te zien, de kleuren zijn geweldig. Jammer dat het een overspray is, maar dat maakt hem niet minder mooi!