His & hers new in van Sarenza.nl

Geplaatst op door Suzanne

Een nieuwe maand betekent nieuw tegoed bij Sarenza.nl – ondanks het enorme aanbod wat Sarenza heeft van laarzen, enkellaarsjes, Uggs, regenlaarzen, Timberland, pantoffels – kortom alles wat je maar wenst voor deze herfst en winter, vond ik niets voor mezelf wat ik echt wilde hebben. Ik besloot daarom als verrassing voor mijn ouders een paar schoenen te bestellen.

Deze wedges met brogue detail zijn van het merk Latinas en lopen volgens mijn moeder als pantoffels. Ze zijn van suède en prima geschikt om te dragen onder een rok/jurk met een zwarte maillot of onder een mooie broek.

Voor mijn vader bestelde ik deze Skechers boots, donkergrijs van leder. Mijn vader is zo’n man die niet van winkelen houdt – en als het niet kapot is dan hoeft het niet vervangen te worden. Deze Kane boots hebben een onwijs goed voetbed, zijn ruimer van model en zeer geschikt voor mensen met moeilijke voeten. Ze zijn ook stevig, handig voor mannen die last hebben van hun knieën (mijn vader heeft een prothese) zodat er zo min mogelijk belast wordt.

Bij Sarenza.nl hebben ze nu ook een schoenen sale, met flinke kortingen. Zo kun je al Dr. Martens kopen voor €65.

5 Reacties op His & hers new in van Sarenza.nl

Wat lief dat je dit voor je ouders hebt gedaan! Hele stoere schoenen voor je vader, daar hou ik wel van. En als die wedges als pantoffels lopen, dan zou ik ze ook eens moeten proberen!