Hoe gaat het met mij?

Geplaatst op door Suzanne

 
In het kort: goed! Vandaag ben ik exact 50 kilo afgevallen sinds het begin van mijn traject.

Ik ben begin deze maand wel flink ziek geweest. Ik kreeg maagpijn op zaterdagmiddag welke aanhield tot woensdag. Maagpijn die helemaal doortrok naar mijn rug en mij uit mijn slaap hield. Gelukkig hebben de dubbele maagtabletten en terug op licht verteerbaar/vloeibaar eten geholpen en heb ik nu nergens last van.

Het afvallen gaat inmiddels wel wat trager als de eerste maanden maar ik val nog steeds elke week af, gelukkig maar.

Ik heb nu wel overtollig vel, dat is natuurlijk ook onvermijdbaar. Vooral mijn bovenarmen hebben een flink vel maar ik ben van plan dat bij te laten werken als ik een jaar stabiel op gewicht ben. Dat zal niet vergoed worden maar ik heb het geld daar zeker voor over.


Dit is een foto van vanochtend. Mijn gezicht is al een stuk smaller en ik krijg nu een langer gezicht.

Ik moet wel echt vaak nieuwe kleding kopen, dat is natuurlijk hartstikke leuk maar ook een dure aangelegenheid. Ik koop nu vaak dingen bij H&M en ik pas nu ook in Primark kleding dus dat is ook een favoriete winkel geworden.

Voor mijn ideale gewicht in combinatie met mijn lengte moet ik nog 22 kilo afvallen om een normaal BMI te hebben. Ik weet niet of ik dat ga halen maar ik ga mijn best doen! 

Als er iemand is die zelf ook overweegt een gastric bypass te nemen en die vragen heeft dan kan je me áltijd mailen, ik zal je vragen graag beantwoorden.

18 Reacties op Hoe gaat het met mij?

wauw suus dikke respect meis en je ziet er zo goed uitttttttt!!!! en idd meer dat je best doen kan je niet en al zou je die 22 kg niet halen so what ;) kijk wat je al bereikt heb mop #trots!! xx

Bedankt voor het delen van je persoonlijke verhaal! En ik herken je bijna niet op de foto joh, echt een ander (idd langer) gezicht! Succes met alles!

Wat zie je er goed uit zeg, top! Heerlijk he, om letterlijk van al die ballast af te raken. Ben nu zelf 47 kilo kwijt, ik kreeg een Sleeve op 17 december. Succes met de laatste kilo’s!