I lalalove me some neon, new lipsticks!

Geplaatst op door Suzanne

Ah, neon trend how I love thou. Het kan mij niet fel genoeg zijn qua accessoires, I love it! Neon colourblock kleding? Yes plz! Niet bij mezelf natuurlijk, anders zie ik eruit als een massieve mega cupcake met neon kleurstof. Anyway, ik bestelde 2 ultra neon lipsticks op eBay and BOY ze zijn mooier als ik had gedacht. Ze zijn markeerstift-neon EN goed gepigmenteerd. Liefde op het eerste gezicht.

 

De swatches zijn (buiten verkleinen + watermerk) niet bewerkt, de kleuren zijn dus echt zo fel! Ze zijn van het merk Stargazer en de kleuren zijn 106 welke de meeste sellers ‘neon red’ noemen, zo ziet hij er ook uit in de tube maar eenmaal aangebracht is hij felroze en 102, een ‘bright orange’ kleur. Ze zijn gepigmenteerd en creamy, geven je lippen geen droog gevoel. Als je lippen kapot zijn (zoals bij mij vaak het geval is) is het een beetje tricky om de lipstick egaal aan te brengen.

Ik kocht ze bij de seller gothinternationaltraders en betaalde zo’n 7 euro voor de lipsticks inclusief verzendkosten.

23 Reacties op I lalalove me some neon, new lipsticks!

Oeh, kan je ff mijn zonnebril aangeven? :D Dat is fel. Helaas houdt mijn vriend niet van kleur op mijn lippen dus moet ik lipstickloos door het leven gaan :(

Ze zijn waarschijnlijk in het echt nog mooier en feller nietwaar?
Love neon. Ik leefde al helemaal op met het hele colourblocking. Die stijl heb ik al heel me leven, (liep blijkbaar vooruit op de mode lol)
Maar neon! Whowwwah just my thing!