Ik ben Suzanne en ik hou van oorbellen.

Geplaatst op door Suzanne

Ik draag amper sieraden, de enige sieraden die ik soms draag zijn oorbellen. Ik hou van grote, opzichtige oorbellen. Nu ben ik fervent fan van Basketball Wives en zij dragen altijd enorm, tacky oorbellen. Nu kwam ik op eBay soortgelijke oorbellen tegen en voor een kleine prijs heb ik ze ‘gewonnen’. Nadeel: ze komen allemaal uit China en het duurt dan nogal lang voordat ze binnen zijn. De oorbellen kostten me minder als €10 inclusief, koopje!

Koop jij wel eens sieraden via eBay?

19 Reacties op Ik ben Suzanne en ik hou van oorbellen.

Ik heb eigenlijk nog nooit iets besteld vie e-bay. Gelukkig maar misschien, ik ben nu al helemaal verslaafd aan online shoppen!

Ik draag juist geen bijzondere oorbellen. Meestal studs en dan vooral parels en zirkonia’s, maar dan klein.
Heb weekje geleden een bestelling gedaan op Ebay met wat leuke fashion ‘approved’ kettingen ;) Ben benieuwd wanneer ze binnen komen!

Ebay is ideaal voor sieraden :D Ik vind ze iets té tacky om zelf te dragen, maar ze zien er wel tof uit!

Gave oorbellen, ik vind ze echt leuk! Ben benieuwd hoe ze bij je staan. :) Ik koop eigenlijk nooit sieraden via Ebay, al hoewel ik altijd voor horloges kijk, maar mijn polsen zijn heel dun, echt weird. Hierdoor pas ik amper iets, of het zit te los. :’) Toevallig heb ik vorige week make-up en nog kwasten besteld! Love Ebay.

Die linksboven vind ik erg gaaf, ook rechtsboven trouwens! Hebben ze meerdere exemplaren ?? Heb je misschien een linkje voor me?

Ik draag geen oorbellen. Heb geen gaatjes, maar kettingen vind ik dan weer helemaal geweldig :)

michelle zegt: 18 mei 2012 om 12:49

alle oorbellen zijn leuk!
ik ging zoeken naar die ster oorbellen maar volgens mij is het uitverkocht bij die verkoper :(
regelmatig koop ik sieraden op ebay haha