Instagram diary

Geplaatst op door Suzanne

Het leek mij weer eens leuk om een Instagram diary te posten, dit maal met veel bloemen! Dit was van afgelopen anderhalve maand.

Ik was al een tijd op zoek naar een Nissan Micra K12, en mijn garage had na een tijd zoeken een goed exemplaar voor me gevonden! Ook al had ik nog geen rijbewijs, ik besloot hem toch te kopen.

Een aantal dagen later slaagde ik dan ein-de-lijk voor mijn rijbewijs en deze vroeg ik met spoed aan.

Heel onverwacht van e-friend Claudia kreeg ik een kaart + cadeau <3

En kreeg ik van mijn bazen & ouders een bloemetje om het heugelijke feit te vieren!

Omdat ik mijn auto pas zaterdag kon ophalen en de rit in de Ford Ka van mijn moeder (en die is ook half van mij..) nogal dramatisch ging met optrekken ging ik die week nog met de trein. De laatste dag maakte ik deze foto, toedels!

Super fijne handcreme ontdekt bij de apotheek! Gloves In A Bottle, is ook voor mensen met eczeem en psoriasis. Deze legt een laagje om je handen die je huid beschermd, dit laagje gaat er pas af met de natuurlijke huidvernieuwing. Hij trekt snel in en is niet vettig – je voelt niet dat er iets om je handen zit. Je hebt ook heel weinig nodig. Een kleine verpakking kost €5 en de grote €11.

Als kerstpakket kreeg ik een cadeaukaart van de Bijenkorf en besloot deze eindelijk eens te gebruiken. Mijn MBMJ portemonnee was te klein geworden voor alle pasjes en besloot ik om een grote, klassieke te kiezen van FURLA.

Mijn lieve Witje had moeite met eten, en besloot ik om direct naar de dierenarts te gaan. Deze besloot haar snijtanden te knippen, met als gevolg dat ze véél te kort waren en ze niet meer zelfstandig eten kon pakken. Na ruim 3 weken dwangvoeren waar mijn ouders gelukkig een groot deel van die verantwoordelijkheid op zich wilde nemen, woog Witje nog maar 500 gram en had ze een opgeblazen buik. Helaas was het voor haar beter om haar te laten inslapen.

Als je cavia’s hebt, ga dan écht naar een dierenarts die gespecialiseerd is in knaagdieren. Bij de Wilhelminakliniek in Utrecht, bijvoorbeeld.

Bram ligt heerlijk te chillen en Belle wil natuurlijk alles in de gaten houden.

Onze tuin staat in bloei, en deze struik ruikt héérlijk. Ik denk dat het jasmijn is.

Bij de Jumbo Foodmarkt in Breda hebben ze héél veel producten, iets wat ik altijd meeneem daar zijn de tomaten!

Het is weer tijd voor Hollandse aardbeien!

Prachtige tulpen bij de AH gekocht.

Toen Witje overleed, verloor Roosje haar maatje. De dierenarts had aangeraden om een andere cavia erbij te zetten maar ik twijfelde. Tot ik deze dame zag bij de dierenwinkel.

Maxi & mini! Het klikt goed tussen Roosje en Grietje (zonder Hans..) en het is heel leuk om zo’n kleine flierefluiter erbij te hebben. Roosje en Witje zaten al 4 jaar bij elkaar, dus ik was bang dat het niet zou klikken.

Mijn verjaardag kwam eraan en ik besloot om geen taart te trakteren op mijn werk, maar kip!

MAC Cosmetics geeft hun Mineralized Skin Finishes een nieuwe look.. ik moet er aan wennen.

Bedankt, Micra!

Superb is mijn favorite Extra Dimension Skin Finish!

Zondag vierde ik mijn verjaardag waarbij ik een aantal vriendinnen langskwamen voor een tuinfeestje! Ik vind het het handigste als er dan een teil met drinken klaar staat :)

Ik kreeg o.a MAC Retro Matte lipsticks! Flat Out Fabulous en All Fired Up.

Philosophy is áltijd goed <3

2-in-1 cavia.

In de zon bij het tuincentrum, je waant je bijna op een tropisch eiland. Bijna.

En om de diary af te sluiten..

10 Reacties op Instagram diary

Leuke week! Gefeliciteerd met je rijbewijs én je verjaardag! Wat een lieve cavia’s, wel jammer dat hij door een stomme fout van de dierenarts moest hemelen…

Je bent de eerste waar ik iets lees over de nieuwe verpakking van de MSF’s, ik ben er geen fan van, doe maar weer de oude verpakking!

Wat een leuke foto’s, mooie benaming ook; e-friend! Ik weet niet of ik de nieuwe verpakking van de msf mooi vind.. Leuk idee, zo’n teil met drinken!

Hehe, pretty balsy, een auto kopen nog voor je je rijbewijs hebt :-D Ofwel juist heel motiverend, dat kan ook. Gefeliciteerd! En happy birthday ook nog.

Aaw, wat sneu voor Witje. Bizar dat een dierenarts niet eens weet hoe lang de tanden moeten zijn… Ondanks dat verdrietige toch een mooie diary. Ennuh… e-friends zijn the best :D

Hele leuke foto’s! Wel ontzettend jammer van jouw cavia:( Ondanks dit toch nog een gelukkige verjaardag!