iPhone 4s Niki powercase van MobileFun.nl

Geplaatst op door Suzanne

Ik hou van mijn iPhone maar een enorm minpunt is de batterijduur, vooral als ik een dag weg ga – naar Amsterdam bijvoorbeeld. De iPhone is voor vertrek helemaal opgeladen, maar als ik in Amsterdam aankom heb ik vaak nog maar 75% batterij. Ik kan dus niet de hele dag mijn iPhone gebruiken, of zelfs inchecken bij bijvoorbeeld een station. Ik moet de 3G uitschakelen en als ik dan internet wil gebruiken moet ik deze constant aan en uitschakelen om de batterij te sparen. Erg hinderlijk. Ik had een Duracell lader maar die ben ik al kwijtgeraakt voordat ik hem 1 keer kon gebruiken, dus ik had een oplader via eBay besteld. Prutding, moet je constant aandrukken anders laadt hij de batterij niet op.

Ik had op eBay al zitten kijken naar een dergelijke case met extra batterij maar nooit besteld. Toen ik van MobileFun.nl de kans kreeg om een product uit te kiezen koos ik natuurlijk voor deze case! Mijn case werd bezorgd met DHL en was binnen 24 uur binnen vanuit Engeland.

In de doos zit de case en daaronder vind je een screen protector, gebruiksaanwijzing en de USB micro kabel om de case op te laden. De case beschikt over 1700mAh batterij en dit wil zeggen dat je je batterijduur met 100% verlengt want de iPhone 4s batterij heeft een 1400mAh batterij (ongeveer). Dit is trouwens hartstikke weinig, de Samsung Galaxy Note II heeft bijvoorbeeld standaard 3100 mAh batterij.

Aan de zijkant van de case zit een rubbertje en als je deze eruit haalt zie je de micro USB ingang. Valt nauwelijks op.

De case is niet egaal zwart, hij bevat kleine glittertjes. Pretty!

Als je de case aanzet (er zit een aan en uit schakelaar in) dan zie je hoeveel batterijduur je nog hebt aan de blauwe lampjes. Heel handig.

De case maakt je iPhone helemaal niet zo bulky als andere cases, maar wat ik wel vind is dat je telefoon nu een stuk zwaarder is. Dit vind ik persoonlijk niet erg, maar als jij juist een iPhone hebt omdat hij zo licht is zou ik deze case niet nemen. Ik vind het een fijne case, een groot verschil qua batterijduur!

Deze case en andere iPhone 4s accessoires kun je kopen bij MobileFun.nl!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.
Dit heeft geen invloed op mijn mening.

11 Reacties op iPhone 4s Niki powercase van MobileFun.nl

Ik heb een Samsung Note 1 waarvan de batterij ook erg snel leeg raakt. Zonder mijn mobiel te gebruiken heeft ‘ie tegen de middag al 50% energie verloren, waardoor ik het meestal maar tot 20.00 uur red, als ik geluk heb. Heel vervelend. Zo’n powercase kan ik dus ook wel gebruiken. Ik zal eens een kijkje nemen op hun website.

Dat had mijn vriend ook, die heeft voor 18 euro een nieuwe batterij gekocht en nu nergens meer problemen mee, hij gaat de hele dag weer mee. Aanrader misschien ;)

Ik moest wel eventjes lachen om ‘als je een iPhone hebt genomen omdat deze zo licht is, moet je niet aan zo een hoesje beginnen’. Als ik een tijdje met mijn iPhone bezig ben krijg ik een lamme pink omdat hij zo zwaar is, haha. En helemaal als je hem vergelijk met de Samsung telefoons die bijna wegwaaien zo licht zijn die. Maar het lijkt me wel echt een ideaal ding maar denk dat ik sneller naar mijn Duracell oplader zou grijpen.

Zoiets heb ik ook voor mijn iPhone 4s. Heb hem nog maar een keer gebruikt toen ik een heel weekend naar een festival ging dit jaar en op zich, deed hij je batterij weer voor de helft opladen ofzo. Erg handig!