Klaar voor de zomer met Birkenstock!

Geplaatst op door Suzanne

De zomer is officieel begonnen en bij zomer denk ik aan luchtige kleding, felle kleuren, strand, zon & natuurlijk sandalen en slippertjes! Ik vind Birkenstock sandelen en slippers persoonlijk erg fijn voor de zomer. Hoewel ze de vorige jaren niet echt gewaardeerd werden lijkt het alsof je dit jaar alleen maar ‘pater’ slippers ziet! Bedankt, Céline! Ik bestelde 2 paar Birkenstocks bij Sarenza – een paar Madrid in zeegroen (mijn camera maakt er blauw van..) en een paar zwarte Taormina sandalen.

De Madrid slippers zijn meer voor in en rondom huis, en voor de keren dat ik niet achter het stuur hoef te kruipen. Autorijden met dergelijke slippers gaat mij namelijk niet zo goed af, met de Gizeh slippers gaat het beter. De kleur heet ‘Mint’ en ze kosten €46.

De Taormina sandalen koos ik in lakzwart. Ik wilde graag de zilveren, maar toen ik bestelde waren deze helaas uitverkocht. Omdat deze niet uit kunnen schieten, zijn ze heel fijn om auto mee te rijden. Doordat mijn voet vaster in de sandaal zit dan bij de Madrid, heb ik niet zo’n last van mijn voorvoet. Bij de Madrid wil dit nogal eens gaan branden als je er de hele dag op loopt. De Taormina sandalen kosten €69 en zijn nu alleen nog maar verkrijgbaar in het zilver. Zilver staat ontzettend leuk bij een gebruinde huid!

Laat de zomer maar komen!

Ben jij fan van Birkenstocks of zou je ze liever verbranden? ;)

Ik werk samen met Sarenza.

7 Reacties op Klaar voor de zomer met Birkenstock!

Zelf heb ik ook Birkenstock slippers. GIZEH BF ZILVER. Heerlijke slippers en goed voor je voeten. Dit is voor mij een must. Ik heb jaren lang orthopedische laarzen gedragen, maar mijn bankrekening is te klein en de kosten torenhoog en dus is het echt onbetaalbaar geworden, orthopedische laarzen, maar ik heb toendertijd wel advies gevraagd aan mijn arts in de St. Maartenskliniek en zij hebben mij gegarandeerd dat dit de enigste voetverantwoorde en goede optie was die er zou zijn. Dus het zijn echt degelijke en stevige slippers. Dit komt ook door het stevige voetbed. Na de winter heb ik wel even pijn gehad de eerste 2 of 3 jaar, ik ga nu het 4e jaar met ze in, denk ik ongeveer. Maar echt; hier wordt je blij van.
Je hebt een goede keus gemaakt.