Lara’s verslag van het Hansaplast event!

Geplaatst op door Suzanne

Op 18 april j.l is Lara voor DeltaCephei.nl naar het Hansaplast event gegaan, wat plaatsvond in de Soap Treatment Store te Amsterdam. Ze heeft een verslag geschreven, lezen jullie mee?

Woensdag was het dan zo ver, mijn eerste perspresentatie. Al die tijd zie op blogs leuke events voorbij komen en nu mag je zelf heen. Dit allemaal dankzij Suzanne! Het persevent was van Hansaplast, ja inderdaad, het merk van de pleisters. Gelukkig verkopen ze niet alleen pleisters, maar ook voetverzorgingsproducten. Dat klinkt al een stuk aantrekkelijker.


Bij aankomst bij de Soap Treatment Store in Amsterdam stond voor iedereen een heerlijk ontbijt klaar . Een bakje fruit of een croissant met een vers sapje. Een goed en gezond begin van de dag. Na het ontbijt kregen we een pedicure van de dames van de Soap Treatment Store. Onze nageltjes werden gevijld, ontdaan van rare nagelriemen en gescubt. Als finishin touch, werden de nagels in een vrolijk zomers kleurtje gelakt. Alles behalve de nagellak werd gedaan met de nieuwe anti eelt producten van Hansaplast.


Naast dat Hansaplast een aantal nieuwe producten op de markt brengt, bestaan ze ook nog eens 90 jaar! De kans bestaat dus dat jouw opa of oma, of misschien wel je overgroot ouders ooit pleisters van Hansaplast hebben geplakt. Hoe leuk is dat!

Waarom anti eelt producten? Eelt is het grootste voet probleem onder de Nederlandse bevolking. De producten zijn er om het eelt te verminderen, niet om het te voorkomen. Dus heb je last van eelt of van diepe kloven in je hiel? Dan zijn de producten van Hansaplast vast wat voor jou!


Het gaat om 3 nieuwe voetverzorgings producten namelijk;
– Hansaplast Anti-Eelt crème, een crème die verdere vorming van eelt tegen gaat door de toevoeging van 20% Ureum. Ureum is een huideigen stof die er voor zorgt dat de huid vocht vast houdt. Met dit hoge percentage is Hansaplast de enige. €6,49
– Hansaplast Anti-Eelt Serum, zit in een tube met een sponsapplicator. De applicator zorgt ervoor dat je heel specifiek eetplekjes aan kan stippen. €7,49
– Hansaplast Anti-Eelt Peeling is een peeling die effectief en verzorgend tegelijkertijd is. In de peeling zit amandelolie en 5% ureum verwerkt. €5,49

De hele lijn is geschikt voor diabetici en dermatologisch getest, ook niet onbelangrijk.


Speciaal voor het 90e jarige jubileum brengt Hansaplast leuke retro opberg blikjes uit, om je mooie Cars, Prinsessen of Mickey Mouse pleisters in op te bergen. Want zeg nou zelf, heb jij een vaste plek voor je pleisters? Nou ik niet, bij mij zwerven ze overal door het huis.

Bedankt Suzanne voor deze mooie kans!

6 Reacties op Lara’s verslag van het Hansaplast event!

Ohhh wat een leuk blikje, ik zo’n zwak voor zulke verpakkingen!
En wat leuk Lara dat je zo’n gezellige ochtend hebt gehad en een dit stukje hebt geschreven! Mooie foto’s ook trouwens :D

Keileuk die blikjes :) Maar mijn eeltplekken mogen blijven waar ze zitten hoor, die zitten er niet voor niets :D (ik skate heel veel, en net op die plekken waar ik in het begin blaren kreeg zit nu een mooi stukje eelt, waardoor ik geen blaren en dus pijn meer heb op die plekken!)