L’oreal Professionnel Mythic Oil – Couture Edition mini review

Geplaatst op door Suzanne

Haarolie. Nog zo’n product waar ik geen genoeg van kan krijgen! Een hele tijd terug bracht L’oreal Professionnel de Mythic Oil Couture uit, wat eigenlijk gewoon de Mythic Oil is in een fancy jasje. Ik heb dit product een aantal maanden gebruikt, zoals je kan zien heb ik nog een kwart flesje over.

Ik vind de haarolie erg prettig, je hebt er niet veel van nodig en hij maakt je haar niet vet. Ik gebruik hem na het douchen, ik doe enkele pompjes in mijn haar en ga met nat haar slapen. Hij verzwaart mijn haar niet en zorgt ervoor dat het niet pluist. Hij helpt ook tegen de jeuk van mijn eczeem, als ik geen olie gebruik heb ik meer last van mijn eczeem. Qua geur is deze heel zacht en mild, hij ruikt heerlijk maar is niet storend en je ruikt het ook zeker niet als je hem in je haar hebt. De pompflacon is erg handig en hygienisch.

Hij bevat verschillende oliën zoals avocado olie, druivenpit olie, argan olie en katoenzaad olie.

De L’oreal Professionnel Mythic Oil producten zijn enkel te koop in de kapsalon en de Mythic Oil Nourishing Oil kost rond de €19 voor 125ML.

6 Reacties op L’oreal Professionnel Mythic Oil – Couture Edition mini review

Yes deze is heel fijn!! Toen ik hem de eerste keer gebruikte was ik bang dat hij mijn haar (fijn haar maar veel) zou verzwaren maar nope. Deze en het serum van TBS zijn favoriet bij mij.

Ps: bij een kappersgroothandel kun hem voor ca. 10 euro scoren ☺

Klinkt als een prettige haar olie. Ik gebruik momenteel veel serums, maar olie’s zijn ook zo fijn voor je haar!