LUSH lente & paasproducten!

Geplaatst op door Suzanne

Lush komt bijna altijd met een paar producten als er een feestdag in aankomst is. Zo is het 8 en 9 april Pasen en natuurlijk speelt Lush hier heel leuk op in. Ik heb 4 producten ontvangen van de lente/Pasencollectie en zal deze kort behandelen voor jullie.

De bovenstaande producten zijn een Bath Ballistic op een stokje. Deze zijn geschikt om meerdere keren gebruikt te worden. Vul je bad, haal het product een paar keer door het water heen en laat hem dan drogen tot je ze weer nodig hebt. Je kunt ze zeker 6 keer gebruiken!

Bubble Bloom is een bloem, welke heel fris naar citrus ruikt. Er zitten verschillende soorten oliën in, zoals sinaasappelolie, jeneverbesolie, mandarijnolie, limoenolie. Madam Butterfly is een roze vlinder met een zoetige geur. Hier zit o.a rozenolie en citroenolie in.

Ik heb helaas geen bad, maar heb de Bath Ballistics gebruikt voor een voetenbad. Door de olien die in de Bath Ballistics zitten zijn je voetje poezelig zacht en kun je ze makkelijk verder verzorgen met bijvoorbeeld een puimsteen of een rasp.

Wist je dat je het overgebleven water kunt gebruiken als badwater? Recyclen ten top! Deze kosten €7,95 per stuk.

Fluffy Egg is een bruisbal die mierzoet ruikt. Ik herkende de geur meteen, deze bruisbal ruikt namelijk naar Snow Fairy. Mensen die DeltaCephei.nl al langer volgen weten dat ik absoluut geen fan ben van deze geur, ik wordt er zelfs misselijk van.

Dit is een bruisbal welke je bad roze kleurt (do like!) en zorgt voor lekker veel ‘bruis’ aka schuim in je bad. Deze kost €5,50 – hij is zo groot dat ik hem persoonlijk in stukjes zou gebruiken. In 1 keer is wat teveel van het goede.

De Putty For Your Hands zeep is een handreiniger. Toen ik de verpakking open maakte rook ik een bekende geur, namelijk tea tree olie. Dit is een geur die in het begin heel penetrant kan overkomen, maar na een tijdje of als je bekend bent met tea tree olie dan ruik je dat op een gegeven moment amper nog. De eerste keer dat ik tea tree rook moest ik bijna kokhalzen, afschuwelijk ;)

Anyway, deze zeep bevat dus tea tree olie, kamilleolie en lavendelolie zodat hij heerlijk zacht en verzorgend is voor je handen. Als je net als mij niet houdt van vuile handen dan was je ze toch wel vaak per dag en dat kan heel uitdrogend zijn met normale zeep. Mensen die vaak hun handen wassen zijn gevoeliger voor bijvoorbeeld winterhand en klieven omdat water je huid uitdroogt.

Je maakt je handen nat, wrijft de zeep over je handen en legt deze vervolgens weg waarna je je handen lekker inzeept met de zeep. Je krijgt een wittige-laag over je handen en het voelt alsof je handen niet schoon zijn. Als je je handen afspoelt en afdroogt zijn ze heerlijk zacht – en schoon!

Ik heb deze gewoon lekker in de keuken gelegd zodat iedereen er gebruik van kan maken, hij is super fijn! De Putty For Your Hands kost €9,95 per 100 gram.

De LUSH lente & paasproducten zijn al te koop via de site en in de fillialen, go get them!

17 Reacties op LUSH lente & paasproducten!

Ik vind dit echt weer een top collectie alleen al voor het.oog, de wortel die ook in de paascollectie zit is ook zo grappig.

Wat grappig, die handreiniger! Ik wist helemaal niet dat Lush die verkocht, leuk. En die andere producten zijn super cute!

Ik ben dol op de geur van Fluffy Egg, heerlijk zoet :-) Maar snap wel dat sommige mensen er misselijk van kunnen worden…