MAC Cosmetics Alluring Aquatic ‘Sea Me, Hear Me’ Extra Dimension Blush

Geplaatst op door Suzanne

MAC Cosmetics is weer op dreef met hun collecties! Alluring Aquatic en Playland staan op het punt om in de winkels te verschijnen, 2 prachtige zomercollecties. Van eerstgenoemde collectie kreeg ik een blush voor mijn verjaardag, namelijk Sea Me, Hear Me (€25.00)

MAC Cosmetics beschrijft deze blush als ‘beige pink’ – helaas zijn de Extra Dimension producten in deze collectie niet zo intens shimmery als ik gewend ben van de Extra Dimension producten maar de satin finish is ook een welkome afwisseling!

IMG_1196

IMG_1199

IMG_1198

IMG_1213

ik draag hem hier onder Superb Extra Dimension Skinfinish

IMG_1201

De blush is prachtig, een kleur die voor een gezonde gloed zorgt en niet teveel shimmer heeft. Ik hou van shimmer dus ik doe er een Extra Dimension Skinfinish over. De verpakking is ook geweldig, aqua met 3d druppeltjes! Ik zag wat reviews op internet van de Extra Dimension Bronzers en ik was niet echt enthousiast, dus die wil ik eerst even in de winkel swatchen.

Heb jij wat op het oog van deze collectie?

6 Reacties op MAC Cosmetics Alluring Aquatic ‘Sea Me, Hear Me’ Extra Dimension Blush

Mooi! Ik vind deze collectie echt GEweldig met die wet look verpakkingen! Heb zelf een oogschaduw en een lipstick, en ben muchos contentos!

Alleen al voor de verpakking zou ik deze blush al aan willen schaffen. Prachtig! Gelukkig is de blush zelf ook erg mooi. :-)