MAC Cosmetics Cinderella Iridescent Powder Coupe D’Chic

Geplaatst op door Suzanne

Vandaag ligt de MAC Cosmetics Cinderella collectie in de winkel. Ik moet zeggen dat deze collectie mij eigenlijk niet zo aansprak, met als uitzondering de Iridescent Powders. Ik heb nou eenmaal iets met highlighters en ik heb dus ook een lichte obsessie met de MAC Mineralized Skin Finishes en beauty powders. Ik ontving Coupe D’Chic (licht vreugdedansje, jawel) van het PR bureau en heb deze sindsdien dagelijks in gebruik.

 

MAC beschrijft dit poeder als ‘light golden peach with gold shimmer’. De poeder is prachtig glitterig, daar moet je wel van houden. Het product lijkt ontzettend roze op mijn foto’s maar dat komt omdat ik de foto’s zijn gemaakt in de schemering en ik geen foto’s met flits wilde maken – het poeder is dus niet zo roze in het echt.

Ik vind het een prachtig poeder dat een subtiel glitter effect geeft. Je ziet de kleur niet heel goed maar dat vind ik niet erg. Het is een mooi poeder wat ik zeker vaak zal dragen.

MAC Cosmetics Cinderella Iridescent Powder Coupe D’Chic
€27,50 – vanaf vandaag in de winkel te koop

6 Reacties op MAC Cosmetics Cinderella Iridescent Powder Coupe D’Chic

Ik twijfelde ook bij deze collectie, maar zie toch dat er wat mooie beauty producten bijzitten. Subtiel en toch genoeg glow. Mooie highlighter.

Hij is mooi, glans indd en glitters, maar ik vind het wel heel mooi. Niks teveel naar mijn idee, had ik niet verwacht. Ook mijn collectie niet, vond het oogschaduw palette wel mooi. Maar deze is ook echt heel mooi.