MAC Cosmetics collective haul

Geplaatst op door Suzanne

De afgelopen 2 woensdagen ben ik 2 keer gaan shoppen. De eerste keer met Jessica (zie haar shoplog hier) en afgelopen woensdag een breakfast + speedshop date met Lisha. Natuurlijk kun je niet gaan shoppen zonder iets te kopen! Aangezien ik nu werk is dat veel vanzelfsprekender dan voorheen ;)

Ik had de kans om naar de hemel te gaan, kenners weten wat dit is. Natuurlijk sla je dit niet af en sleurde ik Jessica mee. Daar kocht ik mijn eerste MAC kwast, de 138. Perfect om te shapen, mits je niet teveel bronzer gebruikt – wat ik te vaak heb omdat het licht bij opmaken niet goed is. Dragqueen-mode on. Verder kocht ik de Crew High-Light Powder voor bij mijn verzameling omdat ik hem bij release gemist had. Ik kwam de Volcanic Ash Exfoliator tegen en die kon ik niet laten liggen. De Moisturelush crème voelde erg goed aan op de huid en daarom besloot ik 2 potjes mee te nemen. Verder heb ik nog wat refills gegrabbeld: Soba & Orb oogschaduws, Sunbasque Sheertone Shimmer Blush en Accentuate Shaping Powder.

De hoarder in mij kon niet verkroppen dat de In Extra Dimension (die bij eerdere navraag pas in mei zou komen..) tóch op 13 april gereleased was en ik daar op dinsdagmiddag pas achterkwam. Paniek! Meteen MAC PRO in Antwerpen gebeld, ze waren er nog en ze lagen voor mij apart. Crisis averted. Helaas waren de kwasten al uitverkocht. Shape The Future, Double Definition en Definitely Defined. Ik ga ze niet meer reviewen omdat ze inmiddels zijn uitverkocht op de online shop en waarschijnlijk in de PRO stores ook.

33 Reacties op MAC Cosmetics collective haul

Whoohooo lekker veel MAC! Ik had ook helemaal niet goed begrepen wanneer die in extra dimension collectie nou kwam. Heb wel een oogschaduw bemachtigd inmiddels :)

Ik had het aan de PR gevraagd, die zeiden april maar op Beautyscene staat mei dus toen maar weer gevraagd en toen was het dus mei maar in werkelijkheid dus toch april. Erg verwarrend!

Leuke shoplog en je hebt zo te zien flink wat geld uitgegeven. Leuke producten heeft MAC weer, ben benieuwd naar je reviews!

Haha, de tag ‘koopziek’ viel direct op en ik moest echt even lachen :) niet naar bedoelt overigens! Mooie producten :)

Zo zeg, wat heb je veel gekocht! Gaaf! Ik ben stiekem wel hele erg benieuwd naar de kwasten van MAC, ik heb er nog geen een.

Geweldige producten van MAC, maar heb zo’n hekel aan de MAC Counter in de Bijenkorf Den Haag……moet altijd lang wachten en de dames (niet allemaal) zijn zo chagerijnig dat ik bijna nooit met een goed gevoel naar buiten loop. Ik shop nu het liefst online (bijvoorbeeld bij Douglas).