MAC Cosmetics Extra Dimension Skinfinish Superb

Geplaatst op door Suzanne

Aanstaande zaterdag komt de nieuwe collectie van MAC Cosmetics uit, Magnetic Nude. In deze collectie komen 3 Extra Dimension Skinfinishes uit, waarvan Superb een repromote is. Superb wordt beschreven als ‘Soft peachy nude with multi-dimensional shimmer.’

De Extra Dimension Skinfinishes zijn vaak poeders met een opvallende finish, welke je met een lichte hand moet aanbrengen zodat je er niet uitziet alsof je uit een Daft Punk clip komt.

Hier zie je de Superb Skinfinish zonder flits (boven) en met flits (onder). Deze is echt prachtig om je gezicht te highlighten of als blush bij een natuurlijke look. Je kunt hem ook als oogschaduw gebruiken, een beetje in je ooghoek deppen voor een stralende oogopslag.

De Magnetic Nude collectie komt morgen, 4 januari, uit. De overige twee kleuren zijn:

  • Magnetic Appeal – medium tan with fine gold sheen
  • Fairly Precious – peach with dimensional pearly green

Ik heb al een tripje naar Wijnegem gepland om de Skinfinishes te gaan halen, en ik wil ook nog even naar de blushes kijken. Heb jij iets op het oog van deze collectie?

MAC Extra Dimension Skinfinish – Superb
Verkrijgbaar vanaf 4 januari voor €27,50

12 Reacties op MAC Cosmetics Extra Dimension Skinfinish Superb

Wow, deze is echt mooi! Ik ben er nog niet helemaal over uit of ik ‘m nou wil of niet omdat het een dupe van Soft & Gentle schijnt te zijn volgens Temptalia..

Deze heb ik ooit in een eerdere collectie gekocht.
Hij is eigenlijk heel mooi, maar ik gebruik hem echt bijna nooit! Echt zonde eigenlijk, maar ik ga hem nu weer wat vaker pakken nu!