MAC Cosmetics matte lipstick Studded Kiss, Stone, Matte Royal & Instigator

Geplaatst op door Suzanne

In mijn haul zag je deze lipsticks al voorbij komen, vandaag de swatches!

  

MAC heeft onlangs een hele lijn nieuwe matte lipsticks toegevoegd en ik had deze 4 al een tijd op het oog. Helaas waren ze er steeds niet maar ik heb ze nu kunnen bemachtigen! Van links naar rechts zie je Studded Kiss, Stone, Matte Royal en Instigator.

Ik heb Matte Royal al enkele keren gedragen en het is een grote favoriet van me! De formule is helaas niet totaal matte en brengt wat patchy op – dat vind ik jammer. Je moet de kleur opbouwen. Ik heb nog geen lip potlood gevonden om onder de lipstick te dragen, waarschijnlijk moet ik dan in de hoek van een langhoudend oogpotlood zoeken.

De MAC Cosmetics matte lipsticks zijn permanent en kosten €19,50 per stuk.

9 Reacties op MAC Cosmetics matte lipstick Studded Kiss, Stone, Matte Royal & Instigator

Jammer dat je geen fullface foto’s hebt gemaakt van alle vier de kleuren. Dan zie je het beter dan alleen als swatch. Swatchen kan immers iedereen maar m fullface zien is toch anders. That being said, royal staat je super :) heb zelf stone en love it, krijg er ook vaak complimenten over

You rock this! Wow, wat ontzettend mooi. Ik zat te denken, alle Lime Crime fans hebben toch ook wel eens een potlood onder die lipsticks. Er moet toch iets zijn wat werkt. Hoe dan ook, ik kan niet wachten of de foto’s met Instigator, zo iets kleur had ik vroeger ook en daar had ik zelf een bijpassende nagellak bij gemengd. Moeder pissig en ik happy, mijn moeder vond het maar een rare kleur.

Oooooh, ik vind ze heel mooi. En jij draagt dit weer, past bij jou!
Zelf durf ik nog wel extreem rood of paars. Ben heel benieuwd naar de andere kleuren!

Royal is echt een aparte kleur, maar you rock it! Misschien een doorzichtig lippotlood voor er onder om de kleur langer mooi op je lippen te houden? Een lippotlood in die kleur zal inderdaad lastig te vinden zijn