MAC Cosmetics Petal Power mineralized blush

Geplaatst op door Suzanne

Ik kwam deze foto’s tegen in mijn map, en tot mijn verbazing was ik het artikel over deze prachtige blush vergeten online te zetten. Alhoewel de blush niet meer verkrijgbaar is via de reguliere kanalen wilde ik hem toch graag laten zien. De Petal Power blush kwam uit met de A Fantasy Of Flowers voorjaarscollectie en was een van de populairste items van deze collectie, samen met de Mineralized Skin Finishes.

Het is een prachtige perzikroze tint met gouden shimmers! Deze doet me heel erg denken aan NARS Orgasm en Sleek Rose Gold maar toch wilde ik hem graag hebben. Ik kocht hem bij de MAC store in Wijnegem voor ongeveer €25.

Heb jij iets van deze collectie op de kop getikt?

9 Reacties op MAC Cosmetics Petal Power mineralized blush

Hadden ze hem nog? Ik heb hem tijden geleden gekocht en toen was hij praktisch overal uitverkocht… Ik ben echt verliefd op deze blush, hij is zelfs gepigmenteerder dan Orgasm! En de glans op je wangen die die geeft is zo mooi!