MAC Cosmetics Proenza Schouler Mangrove lipstick & Rich Energy Pro Longwear Eyeliner

Geplaatst op door Suzanne

MAC werkt graag samen met merken en mensen om limited edition collecties uit te brengen, nu ook met merk Proenza Schouler. Op dit moment is er een collectie uit met prachtige producten zoals felle lipsticks en ombre blushes. Ik ontving twee producten van deze collectie om aan jullie te laten zien.

De Mangrove lipstick (€25,00) is een intens koraalrode, matte tint die niet te droog is met aanbrengen – je krijgt het makkelijk gedaan en daarna droogt hij matte op. Het Rich Energy oogpotlood (€22,00) is heel creamy met aanbrengen en als hij eenmaal droog is is hij smudgeproof! Voor mensen met vette oogleden is hij waarschijnlijk het beste te dragen met een primer eronder.

Qua verpakkingen is deze collectie niet helemaal mijn ding, ik hou meer van ronde vormen en de metalen huls van de lipstick had ik mooier gevonden als hij zijn originele MAC vorm behouden zou hebben. Desondanks is dit een mooie collectie met als pronkstuk natuurlijk de ombre blushes.

Ik las bij Debbie dat de ombre blushes aan het eind van deze maand pas verkrijgbaar zijn, de rest van de producten zijn inmiddels verkrijgbaar op de MAC Cosmetics website.

7 Reacties op MAC Cosmetics Proenza Schouler Mangrove lipstick & Rich Energy Pro Longwear Eyeliner

Gave kleur!
Ik kan je wel gelijk geven wat betreft de vormgeving, btje jammer dat wel maar de kleur is echt te gek!

De verpakking ziet er super uit! Jammer dat de kleuren een beetje voorspelbaar zijn. Ik had liever een iets meer speciale kleur gezien :)

Ik vind de verpakking wel leuk, maar ik ben met je eens, de ronde vormen van MAC zouden ze bij hebben gehouden. De lipstick lijkt me wel onzettend leuk, ik denk, die ga ik even testen :)