MAC Cosmetics shoplog met Tropical Taboo

Geplaatst op door Suzanne

Gisteren ben ik even snel op en neer naar Antwerpen geweest met de bus, want Tropical Taboo kwam uit! Ik had vantevoren de MSF’s gereserveerd, voor het geval dat ze (zoals bij alle collecties met msf’s..) onwijs snel uitverkocht zouden raken. Het was ONWIJS druk op de Meir, het was natuurlijk solden en vakantie, lekker weer etcetera.. Ik had dit liedje in mijn hoofd. Anyway, on to the goods!

Ik heb het Pro Palette Duo gekocht, zonder insert. Helaas zijn de magneten van de e/s refills te zwak om zichzelf vast te houden als je hem dichtklapt en dus vallen ze dan op het scheidingspaneeltje. R.I.P Shadowy Lady. Ik ga hem dus enkel gebruiken voor blushes.

Candy Yum Yum matte lipstick €18,50
Deze neon lipstick stond al een tijdje op mijn wishlist, ik miste hem steeds bij de limited edition collecties maar gelukkig zit hij nu in het vaste assortiment! Hij zou eerst enkel bij de PRO store te koop zijn maar hij is ook te koop bij counters.

Shadowy Sculpting Powder refill pan €17,50
Ik shape mijn wangen, maar ik gebruik nu poeder wat daar te warm voor is. Shadowy is een koelere tint, ik denk dat dit beter zal zijn om een schaduw te creëren.

Lust & Rio Mineralized Skin Finish €28,00 p.s
Ik als verzamelaar moest natuurlijk de limited edition MSF’s kopen :neutral:

Exotic Ember Mineralized Blush €24,00
Een prachtige kleur met glitter! Ik kon hem niet weerstaan.

Pro Palette Large Duo €31,00
Een leeg pro palette, met 2 kanten. Ik had bij mijn vorige haul losse pans (Accentuate & Sunbasque) gekocht maar had geen leeg palette meer. Ik raad mensen aan om wel de inserts te kopen (€12,00 per stuk) omdat je anders ruimte over hebt en de kans dat je losse pans vallen. Die inserts ga ik zelf nog halen bij mijn volgende trip :)

Heb jij iets gekocht van Tropical Taboo?

Nog een special thanks aan Lisha, Stephanie, Evelien, Freya en Roxanne voor de MAC gift cards :love:

11 Reacties op MAC Cosmetics shoplog met Tropical Taboo

Candy Yum Yum heb ik afgelopen week gekocht in Budapest en ik ben verliefd. De rest van je aankopen is ook ontzettend mooi!