MAC x Daphne Guinness collectie: Interior Life quad.

Geplaatst op door Suzanne

Eind 2011 kwam MAC in samenwerking met Daphne Guinness met een limited edition collectie, die voornamelijk uit koele tinten bestaat. In deze collectie kwamen op 2 blush ombre’s terug, die bijzonder populair waren in de Colour Forecast collectie. Dit product kreeg een F rating op Temptalia, wat wil zeggen dat zij het een kwalitatief slecht product vond en het dus afraadde.

Ik verkreeg deze quad in een swap met Roxanne. Nu vraag je je vast af waarom ik in hemelsnaam een quad wilde met een F rating, maar dat is omdat ik de MAC quads spaar.

Het quad bevat de volgende 4 kleuren:

  • Stratus (matte)Dit is een bleke, ijzig roze kleur.
  • Bruised Sky (satin) Dit is een paarsbruine kleur.
  • Interior Life (veluxe pearl) Dit is een grijze kleur met een blauwe ondertoon.
  • Heather Belles (satin) Dit is een donkergrijze kleur.

Alle swatches zijn droog gemaakt. Zoals je kan zien is het pigment niet goed. Stratus geeft vrijwel geen kleur af – erg jammer. Bruised Sky en Interior Life zijn oke en Heather Belles is heel krijtachtig. Het had zo’n mooi palette kunnen zijn, als de kwaliteit beter was. Dit palette had een prijs van €38 en het is absoluut zijn geld niet waard.Van een merk als MAC verwacht je toch beter pigment.

Desondanks de kwaliteit ben ik toch blij dat ik dit palette heb, omdat ik het geswapt hebt. Ik zou hem zelf nooit gekocht hebben. Gelukkig is vanaf vandaag de Shop MAC, Cook MAC collectie te koop en de kwaliteit van die quads is aanzienelijk beter!

Wat denk jij van dit quad? En, ga jij iets kopen uit de Shop MAC, Cook MAC collectie?

14 Reacties op MAC x Daphne Guinness collectie: Interior Life quad.

Wat spijtig van de pigmentatie zeg. Gelukkig heb je hem kunnen swappen :). Ik ga straks naar de mac voor de shop cook collectie. De lipproducten zijn zo mooi!

Ik vind het de laatste tijd echt een beetje tegenvallen de pigmentatie van de MAC oogschaduws, ik laat die nu dan ook links liggen en pak Inglot erbij :)

i like. Ik heb deze gezien in groningen, maar toch laten liggen. Ben zelf toen voor een enkele oogschaduw gegaan. volgende week ben ik in Arnhem oa naar de mac counter oeh en ik ben zo benieuwd naar de quads van de nieuwe collectie(s)

Jeetje dat is jammer zeg voor die prijs moet een pigmentatie niet tegen vallen ik ben ook enthousiaster over Ingelot op dit moment. Maar heb wel hoop op de nieuwe Cook collectie van MAC belooft wel veelbelovend te zijn.

Jeetje wat slecht. Ben blij dat ik Inglot palettes spaar een geen MAC palettes :P

hihi en ik ben zo blij met dit quad :) kleuren zijn echt perfect voor me, wel wat aan droge kant, maar blijft de hele dag perfect zitten bij me.

Jammer dat het pigment wat tegenvalt, zeker voor die prijs verwacht ik toch wel wat beter pigment!

Gorgeous quad, de pigmentatie valt inderdaad tegen. Misschien moet je de primer van Kat Von D gebruiken, die brengt zelfs budgetoogschaduws waar geen pigmentatie in zit, tot leven! Alleen kan je die op donkere tinten gebruiken.