Make Up For Ever Aqua Brow

Geplaatst op door Suzanne

Ik zag dit product voor het eerst bij Cynthia, en ik was erdoor gefascineerd. Een vloeibaar product om je wenkbrauwen mee bij te tekenen? Huh – dat is vast een slecht product want dat loopt vast uit. Boy – I was wrong! Ik ontving de kleuren #25 en #30 omdat ik twijfelde tussen de kleuren. Ik gebruik van Anastasia Medium Ash/Medium Brown dus deze 2 waren qua kleur het dichtste bij.

De MUFE Aqua Brow is een soort gel, die je met een kwast gebruikt om je wenkbrauwen bij te tekenen. Je kunt ze donker maken, of de gel flink vervagen voor een subtiel effect.

Ik gebruik de Sigma SS266 om dit product aan te brengen, hij is eigenlijk voor eyeliner bedoeld maar ik gebruik al-tijd een angled brush voor mijn wenkbrauwen. Ik gebruikte eerst altijd Anastasia Brow Powder, maar de laatste tijd ging dit niet zo goed. Het wilde niet lukken en op close up foto’s vond ik mijn wenkbrauwen nooit echt mooi – altijd wat rommelig.

Boven zie je #25, een taupe kleur en onder #30, een warmere donkerbruine kleur.

Je hebt maar heel weinig nodig van het product, een halve speldenkop is meer als genoeg. Je kunt beter steeds een beetje bij pakken dan teveel op je hand doen, want dit droogt namelijk snel op en dat is verspilling van het product. Ik hou van strakke wenkbrauwen, en aangezien mijn natuurlijk wenkbrauwvorm al best ‘streng’ is wilde ik ze niet te donker maken, dus gebruik ik #25. Het product brengt ontzettend makkelijk aan, ik werk wel wat stukjes bij met een wattenstaafje – vooral het begin van mijn wenkbrauwen even vervagen anders vind ik het te hard.

De houdbaarheid is onwijs goed. Het product droogt op en blijft dan op zijn plaats zitten. Ze kunnen tegen regen en zweten, zelfs tegen warm water in de douche. Ze gaan pas eraf als ik mijn make-up remover gebruik of een vette crème (zoals Nivea). MUFE maakt de belofte waterproof dus zeker waar!

Ik vind dat het product makkelijker aan te brengen is op een ‘egale ondergrond’ dus als je primer en foundation er al op zitten. Nadat de vorm goed is, borstel ik de wenkbrauw door met een borsteltje. Hierdoor zitten je wenkbrauwharen meteen in model – en door de gel blijven ze ook in model! Ik maak na het gebruiken mijn kwast schoon, omdat het dus opdroogt krijg je anders stukjes opgedroogde Aqua Brow in je wenkbrauw als je hem de volgende dag gebruikt.

Kortom: ge-wel-dig product. Misschien wat tricky als je nog niet zo lang je wenkbrauwen bijwerkt maar oefening baart kunst! Wenkbrauwen horen echt bij een look, als je je wenkbrauwen niet doet is mijn ogen de look niet helemaal af. Een paar mooie wenkbrauwen is een heel ander gezicht als half kaal geplukte streepjes – of ben ik de enige die dat vind? Het geeft je gezicht karakter!

Make Up For Ever Aquabrow is te koop bij Sephora en kost €21,50.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.
Dit heeft geen invloed op mijn mening.

17 Reacties op Make Up For Ever Aqua Brow

Oh daar heb je hem weer! Ik wil deze echt zo graag hebben. Prachtig resultaat en wat heb je toch een mooi vorm wenkbrauwen.

Ik begin toch steeds enthousiaster te worden over dit spul… Ik word er erg nieuwsgierig naar! Ik ga vanmiddag toch naar Sephora, eens even zien welke kleuren ze allemaal hebben!

Ik teken ook vrijwel altijd mijn wenkbrauwen bij omdat ik anders geen wenkbrauwen heb dankzij de blonde haartjes. Ik vind trouwens de vorm van jouw wenkbrauwen erg mooi!

Oh wow, dat ziet er echt gaaf uit! Ik teken elke dag mijn wenkbrauwen bij en ben niet altijd even tevreden met de houdbaarheid van mijn potlood. Of hij nou van HEMA of Chanel is, op een gegeven moment gaat het toch vervagen. Deze houdbaarheid klinkt héél erg veelbelovend, dus ik vrees dat ik binnenkort even langs Sephora moet ;-)

Hmm ik vind het niet zo mooi… Je wenkbrauwen lijken heel nep met dit product :( Ik vind poeder nog steeds het mooiste om wenkbrauwen mee bij te werken!

Ik ben hier ook wel benieuwd naar. So far geef ik de voorkeur aan een poeder, maar dit ziet er wel belovend uit. Kun je het ook tegelijk als subtiele eyeliner gebruiken? Trouwens die wings van jou DAYUM GURLLL … die zien er altijd zo amazing mooi en strak uit.

Ah, fijn! Ik zat al even af te wachten wat jij van dit product zou vinden, en ik denk dat ik het nu toch ook maar ga kopen! Ziet er bij jou prachtig uit! Thanks!