Mama ordered a new pair of shoes!

Geplaatst op door Suzanne

Om in de neonroze sfeer te blijven, see my new shoes! Ik wilde de neonroze Vans al even maar kon ze eerst nergens vinden. Toen kwam ik ze tegen bij ASOS, en besloot ze in mijn ‘save for later’ list te doen. Ik klikte per ongeluk op ‘add to bag’ en zag toevallig dat ze daarna out of stock waren, ik had dus het laatste paar in maat 40 in mijn mandje.. en toen MOEST ik ze gewoon bestellen.

Ze waren £45 en ze zijn nog verkrijgbaar in maat 41 en 42. Ik heb nog de luipaard-print variant op het oog, maar die neon gele zijn ook heel tof..

12 Reacties op Mama ordered a new pair of shoes!

Ik ben trots op je! ;) Ik zie ze echt overal, maar bij jou vind ik ze wel tof want jij bent niet zon breesah huppeltrutje..
En de leopards wil ik ook! <3 Ik zeg shopdagje + kipnuggets? :D