Manic Panic creme + shadow liner & eyeshadow refills

Geplaatst op door Suzanne

Manic Panic is een merk wat ik vooral ken van de haarverf en hun felle lipsticks in de meest onorthodoxe kleuren. Manic Panic is sinds een tijdje te koop bij Boozyshop en ik kreeg de kans om een aantal producten uit te testen voor jullie!

De oogschaduws zijn refills en je kunt van Manic Panic dus speciale kits kopen om deze in te doen. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon in een Z-palette stoppen bijvoorbeeld.

De eyeliner bevat een creme liner en een shadow liner. Er zit een dual-sided penseel bij met aan de ene kant een angled brush en aan de andere kant een smudger.

De oogschaduws zijn onwijs goed gepigmenteerd, de roze kleur (Red Passion) knalt van je scherm af! De gouden kleur (Meldown) heeft prachtige shimmer! De creme eyeliner is lekker creamy, de shadow liner vind ik erg hard en weinig pigment bevatten. Deze kun je wel leuk als smudger gebruiken.

Manic Panic is te koop bij Boozyshop en daar krijg je momenteel 40% korting op onder andere dit merk! Kende jij dit merk al?

16 Reacties op Manic Panic creme + shadow liner & eyeshadow refills

Ik heb eigenlijk nog niet de makeup van manic panic gebruikt maar wel de haarverf.
Red Passion ziet er wel gaaf uit hoor!

Ik heb wel eens eerder van het merk gehoord, maar ik had er nooit echt een beeld bij. De producten zien er kwalitatief goed uit! Red Passion is prachtig.

Oh wauw, de pigmentatie is inderdaad in-ya-face, maar dat is een amazing inyaface. Wauw zeg. I like it! Meldown vind ik het mooist, ik houd gewoon van goudtinten. Mooie look heb je er ook mee gemaakt. ^^

Heel erg mooi, die kleuren zijn echt zo mooi… leuk dat oranje zou dat zelf niet zo snel doen, maar ik ga het toch eens proberen.

Leuk!

Ik heb nog nooit van het merk gehoord, maar het ziet er wel goed uit. De oogschaduw is zo goed gepigmenteerd. Omg ik vind die gouden zo mooi!