Marc Jacobs Cranberry Splash eau de toilette

Geplaatst op door Suzanne

Marc Jacobs kwam vorig jaar uit met 3 nieuwe Splash geuren, perfecte geuren voor de zomer.

Inspired by the first sip of a cool, sweet cocktail on a sun-soaked summer day, Marc Jacobs introduces three new Limited Edition Splash scents in Cranberry, Ginger, and Curacao. These refreshing new fragrances are vibrant in color, and crisp to the sense. They entice us to indulge in the simple pleasures of summer.

Ik kocht Cranberry bij de Douglas en betaalde €61 voor een enorme fles met maar liefst 300ML inhoud. Nu doe je echt jaren met zo’n fles en zal hij vast verschalen voordat ik hem op heb gebruikt.

Topnote – Pink Grapefruit, Cranberry Pulp, Bergamot, Tangerine
Midnote – Ginger Flower, Honeysuckle, Ozonic Accord, Red Currant.
Drydown – Vetiver, Icy Musk, Precious Woods, Exotic Woods

De geur is heel fris en ik ruik sterk de citrusgeuren van de grapefruit en de tangerine (een soort mandarijn). Als dit vervlogen is ruik ik de geur van hout. Ik omschrijf de geur als fris, houtig met een zoete toets. De geur is unisex en daarom kun je best samen doen met bijvoorbeeld je vriend. De fles van 300ML krijg je in je eentje amper op. Mijn vader gebruikt deze geur ook soms, ik moet zeggen dat het best vreemd is om ‘jouw’ geur ineens bij een man te ruiken ;)

De geur is een eau de toilette en ik vind hem snel vervagen, misschien omdat ik een liefhebber ben van wat zwaardere parfums. Met deze geur is het handig om een travelflacon parfum in je tas te hebben, dan kan je altijd even ‘bijspuiten’ in de loop van de dag.

Gelukkig heeft Marc Jacobs sinds kort ook 100ML flacons van de Splash geuren, deze zijn dit jaar geïntroduceerd.

De 100ML flacons zijn verkrijgbaar in 3 geuren:

Rain

Dit parfum is een bloemige en houtachtige geur. Rain zorgt voor de verfrissing na een hete en klamme namiddag. De ingrediënten zijn onder andere: amber, muskus, passiebloem, zonnebloem, orchidee, aardbei en mos. Het parfum Rain van Marc Jacobs is verfrissend, kalmerend en verkoelend. Marc Jacobs zorgt voor stijl en weet wat de moderne vrouwen van nu willen en speelt hier perfect op in. Splash is een eenvoudige en luxe lijn geschikt voor elk moment van de dag of avond.

Kumquat

Dit is een citrus, houtachtig parfum. De geurcompositie bestaat uit ingrediënten van onder andere: bergamot, sinaasappel, kumquat, orchidee, jasmijn, muskus, houtaccenten en ceder. De mix van ingrediënten zorgt voor een zomers, fris parfum.

Hibiscus

Dit is een bloemig, fruitig en zoet parfum. De geurcompositie bestaat uit ingrediënten van onder andere: hibiscusbloem, framboos, mandarijn, roze fresia, Tiare, vetiver, muskus en tropische houtsoorten. De mix van ingrediënten zorgt voor een zomers, zwoel en sensueel parfum.

bron beschrijvingen: Parfumswinkel

Marc Jacobs Splash eau de toilette
€61 voor 300ML
€45 voor 100ML

7 Reacties op Marc Jacobs Cranberry Splash eau de toilette

Die splashes vind ik echt leuk! In de winkel snuffel ik er ookaltijd aan!
Rain lujkt me echt heel lekker!

zo dat lijkt me een heerlijke geur. Hij heeft in ieder geval de noten die ik lekker vind. Ik ga volgende week vliegen via schiphol zou toch eens kijkendaar bij taxfree of het scheelt en ik hem natuurlijk echt lekker vind.

Ben benieuwd naar de geur!
Vind de verpakking in ieder geval mooi, ik houd wel van dat strakke zo nu en dan :)