Marc Jacobs Splash Cucumber

Geplaatst op door Suzanne

Marc Jacobs heeft deze zomer weer nieuwe en amazing varianten van de bekende Splash geuren uitgebracht. Ik heb zelf al grote flessen van Cranberry en Curaçao in mijn bezit en Cucumber is de nieuwste aanwinst. Ik vind de Splash geuren geweldig voor de zomer. De geuren zijn heerlijk fris en daarom niet te zwaar voor de zomer. Ik ga s’zomers toch vaker voor een eau de toilette dan voor een eau de parfum.

Cucumber ruikt wel naar komkommer maar het is niet dat mensen denken dat je een komkommer tegen je huid hebt gewreven. De geur is elegant en zacht, heel fris maar heeft toch een bloemige toets. De geur blijft lang hangen en doet mij gewoon denken aan de zomer, zinderende hitte, afkoelen aan de waterkant. Heerlijk!

Top: waterige komkommer, lotusbloemblad, frisse bamboe
Hart: lelietjes-van-dalen, lindebloesem en freesia
Basis: bevroren muskus en blanke houtsoorten

Limited edition, verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor de adviesverkoopprijs van €54,44 voor 100ML.
Dit product heb ik ontvangen ter review.

2 Reacties op Marc Jacobs Splash Cucumber