Marjolein testte de OPI Pure Lacquer Nail Apps!

Geplaatst op door Suzanne

Laatst vroeg Suzanne op twitter of iemand zin had om nail polish strips van OPI te testen voor haar site. Ik reageerde enthousiast, want vlak ervoor had ik ze toevallig bij een andere blog gezien en ik was toch wel erg benieuwd! Niet veel later vielen ze dan ook bij me op de mat en inmiddels heb ik ze geprobeerd.


Deze Pure Laquer Nail Apps zijn de uitkomst als je een leuk printje op je nagels wilt, maar geen zin hebt in nail-art of net als ik, gewoon niet zoveel talent! Bovendien beloven deze strips ook nog eens lang te blijven zitten, wat natuurlijk ook ideaal is. Op de verpakking staat een korte how-to en die is eigenlijk ook wel duidelijk genoeg.

Trek je de verpakking open, dan kom je de nail polish strips tegen in een afgesloten folie. Dit is niet voor niets, de strips zijn namelijk vergelijkbaar met echte nagellak – en drogen dan ook op als ze blootgesteld worden aan de lucht. In de verpakking zitten twee rijen met elk 8 nail polish strips in verschillende formaten, zodat je zelf kunt kiezen welke het meest geschikt zijn voor jouw nagelvorm.


De strips kun je makkelijk los trekken van de rijen en hierna kun je dus het geschikte formaat gaan kiezen voor je nagels! Sommige strips zijn wat rechter en anderen weer iets ronder, en natuurlijk hebben ze een verschillende breedte. Heb je een goede gevonden, dan haal je eerst het doorzichtige plastic van de bovenkant en daarna de strip van de papieren onderkant. Daarna moet je even goed richten en ik merkte dat het ’t handigst is om hem zo dicht mogelijk bij je nagelriem te plakken (uiteraard niet erop), dan op de punt van je nagel en daarna zachtjes de zijkanten aanduwen.

Hierna kun je het grootste deel van de overgebleven strip eraf trekken en met een vijl haal je de laatste restjes weg. Nog even goed aanduwen voor de zekerheid en je bent klaar met een nagel! Ik moest uiteindelijk overigens ook nog 2 strips bijknippen, omdat er geen goed formaat meer bijzat. Nu heb ik zelf ook vrij smalle nagels, maar het knippen ging prima.

Het printje van deze strips heet Reptile en het is dan ook een soort slangenprint! Elke nagel ziet er eigenlijk anders uit, wat wel tof is. Wel ging het aanbrengen niet bij alle nagels even goed, vooral bij m’n rechterhand vouwde de strip soms bovenaan dubbel. Ook is het beter om ze echt dicht bij je nagelriem aan te brengen, je nagels gaan immers groeien en er zit al snel veel ruimte tussen!

De strips plakte ik op vrijdag op m’n nagels en op zondagmiddag maakte ik bovenstaande foto’s – een concert en een shopsessie later. Wat ik merkte is dat er vrij snel een soort tipwear (slijtage bij de randjes van m’n nagels) kwam, maar dat ze verder eigenlijk prima bleven zitten! Normaal is nagellak er bij mij na een dag of 2 al aardig beschadigd door m’n zwakke nagels, dus dat viel zeker niet tegen.

Dinsdagavond was ik ze zat en besloot ik ze eraf te halen, wat overigens gewoon kan met nagellakremover. Maar eigenlijk zaten ze er nog prima op, alleen de pink van m’n linkerhand was beschadigd. Dat was ook de eerste nagel die ik deed en daar had ik hem niet helemaal goed aangebracht, hij zat niet heel goed vast bij m’n nagelriem. Maar de rest zat er nog goed op! Wel begon de print al iets te vervagen..

Ik denk dat je een weekje zeker wel redt met deze strips, al zullen ze dan wel iets valer zijn met lichte tipwear. Wat je overigens ook kunt doen is een topcoat erover aanbrengen, dan blijven ze wat langer shiny! Groot voordeel vind ik dat de Pure Laquer Nail Apps geen kartonnen stickers met een printje zijn, maar echt nagellak-achtige strips die het lang volhouden.
Wat mij betreft zeker een aanrader! Marjolein

De OPI Pure Lacquer Nail Apps zijn beperkt verkrijgbaar en kosten €14,95.

17 Reacties op Marjolein testte de OPI Pure Lacquer Nail Apps!

Toevallig draag ik deze stickers op dit moment, en dit is al mijn derde paar die ik heb geprobeerd! Ze blijven bij mij met extra topcoat zeker 2 week zitten, al zijn ze dan al wel flink uitgegroeid!

Ik vind ze heel mooi, maar wel prijzig. Ik heb al een aantal nagelstickers uitgeprobeerd, maar nog geen fijne gevonden. Deze klinken wel goed, maar voor mij iets te duur.

Dat zijn de eerste ‘stickers’ waarvan ik denk, hee, dat lijkt me wel wat!
Misschien eens proberen! :)

Wat ontzettend leuk geschreven! Deze apps zien er erg goed uit! De eerste nail-art die je zo kan aanbrengen waar ik een goed gevoel bij heb!