Matrix Total Results Curl Please shampoo & conditioner

Geplaatst op door Suzanne

Een hele tijd geleden kreeg ik de vraag van Barberstore of ik eens een shampoo en conditioner van Matrix wilde uitproberen. Ik vind het altijd spannend om producten specifiek voor krulhaar te gebruiken omdat ze 9 van de 10 keer niet aan mijn verwachtingen voldoen. Deze shampoo en conditioner van Matrix uit de Curls Please lijn beloven heel wat:

“Reinigt en hydrateert gekruld en golvend haar om pluis onder controle te houden en kruldefinitie te creëren. Verrijkt met vochtinbrengende Jojoba olie, voor toegevoegde definitie, en tarwe proteïne en verzorgende Kationogene delen. Dit geeft een combinatie dat het haar helpt glanzen, versterken en structuur te geven. Deze shampoo geeft een precieze, pluis vrije look. “

De shampoo schuimt goed en je hebt er weinig van nodig, dit is vaak bij mijn haartype een euvel – ik heb vaak best wat shampoo nodig om alle lagen van mijn haar schoon te krijgen. Bij deze shampoo was dit geen probleem. Mijn haar voelde tijdens gebruik van deze shampoo voller aan, het werd niet te zwaar en ook niet te zacht waardoor het volume vaak verloren gaat. De conditioner gebruikte ik zo’n twee keer per week en deze zorgde voor optimale verzorging.
Ik ga altijd met nat haar slapen en ik merk s’ochtends vooral dat mijn haar niet zo pluist, veel volume heeft en de krullen mooi zitten – in mijn geval her en der een pijpenkrul en verder gewoon een flinke bos (pluisvrij!) haar :) Ik ben zeer tevreden over deze producten. Ze hebben ook haarstyling waar ik ook benieuwd naar ben.

Matrix Total Results Curl Please @ Barberstore.eu
shampoo €8,95
conditioner €9,95

Deze producten heb ik ontvangen ter review.

2 Reacties op Matrix Total Results Curl Please shampoo & conditioner