Max Factor Colour Intensifying Lipstick Balm

Geplaatst op door Suzanne

Sinds een tijdje (ja – ik loop achter!) zitten de Colour Intensifying Lipstick Balm in het assortiment bij Max Factor. Het zijn verzorgende lipbalms met een vleugje kleur. De kleuren zijn in ieder geval veelbelovend en perfect voor de lente.

Voluptuous Pink – Lucious Red – Posh Poppy – Charming Coral – Sumptious Candy

Zoals je kan zien zijn de behoorlijk transparant. En ja, het is een lipbalm met kleur en geen lipstick met wat meer verzorgende ingrediënten maar toch had ik er iets meer van verwacht. Ik heb best gepigmenteerde lippen en je ziet de kleuren eigenlijk niet zo heel goed. Ik heb de kleuren flink moeten opbouwen zodat ik ze toch kan laten zien aan jullie.

Voluptuous Pink – een fuchsia kleur.

Lucious Red – een klassieke rode tint.

Posh Poppy – een oranjerode tint. Het lijkt net of ik spaghetti heb gegeten en mijn mond niet heb afgedaan.

Charming Coral – een koraalroze tint.


Sumptious Candy – een barbieroze tint.

Ik vind het jammer dat deze balsems de droge plekjes op je lippen zo accentueren. Bij Sumptious Candy is dat het ergste, bij de andere kleuren valt het wel mee. De balsems voelen wel heel prettig aan op je lippen, het is net alsof je gewone lipbalm op hebt. Qua geur doen ze me denken aan de lipgloss van vroeger, die transparante roll-on glazen verpakkingen met fruit erop. Nostalgie!

Max Factor Colour Intensifying Lipstick Balm
€10,99 @ Kruidvat, Trekpleister, Etos etc.

//PR sample

3 Reacties op Max Factor Colour Intensifying Lipstick Balm

Ze zien er mooi uit. Ik had ook meer kleur verwacht. Kan nu niet echt zeggen dat ik er warm voor loop.