Max Factor Colour X-pert waterproof eyeliner

Geplaatst op door Suzanne

“MAX FACTOR introduceert: COLOUR X-PERT Waterproof Eyeliner” toen ik dit in mijn mailbox staan, was mijn interesse direct gewekt. Ik, als kritische eyeliner lover, moest deze dan ook proberen. Ik ontving 2 kleuren: Deep Black en Electric Lilac. Let the testing begin!

Ik ben best kritisch. Ik wil dat mijn eyeliner een vilten tip heeft, hij moet intens gekleurd zijn (dus ik wil in 1 keer pikzwarte eyeliner hebben) en zo snel drogen dat hij niet afgeeft op mijn ooglid als ik knipper. Oh, en hij moet natuurlijk ook blijven zitten op mijn vette oogleden. Ik wil er niet binnen een half uur uitzien als een panda.

Ik was blij verrast toen ik ze zag, er zitten glittertjes in! Vooral heel duidelijk bij Electric Lilac, wat geen lila is maar een violet tint met mooie blauwe glitters.

Bovenstaande foto’s draag ik de True Black. Mijn eyeliner is wat rommelig, let daar maar niet op ;) Ik heb dit in 1 vloeiende beweging gedaan. De eyeliner is goed zwart, droogt niet zo snel als ik gewend ben dus je moet eventjes wachten met het knipperen omdat je anders een lijn boven je ogen krijgt en je eyeliner dus dan beschadigd is. Kan je hem weer bijwerken, en moet dat weer drogen.

 

Op bovenstaande foto’s draag ik Electric Lilac, wat meer vertaald naar een inkt-achtige kleur. Deze is wat tricky om aan te brengen, ik moest er wel 2 tot 3 keer opnieuw overheen om een gelijkmatige kleurverdeling te krijgen. Als je een foutje maakt, kun je hem snel bijwerken maar er blijven dan wel wat glitters achter.

Een groot minpunt van deze eyeliner vind ik dat hij uitloopt als je hem opbrengt. Vooral in je ooghoek, hij loopt dan je oog in waardoor je je oog moet schoonmaken en je eyeliner weer moet bijwerken. Ook gaat hij door het lopen iets in de plooitjes van je ooglid zitten waardoor je eyeliner daar niet mooi zit. Ook loopt de eyeliner op je wimpers, waardoor je de eyeliner op je wimpers ziet zitten. Ik haal de eyeliner op mijn wimpers weg met een wattenstaafje, omdat de eyeliner anders opdroogt op je wimpers en je dus niet normaal je mascara op kan brengen.

Een groot pluspunt is de houdbaarheid van de eyeliner. Hij blijft makkelijk de hele dag zitten, geeft niet af en s’avonds in de douche – als je je gezicht wast – komt hij er in stukken af. Deze eyeliner heeft me zeker niet teleurgesteld! Zoek je een goede, redelijk goedkope eyeliner – probeer dan deze eens!

De Max Factor COLOUR X-PERT waterproof eyeliners zijn verkrijgbaar vanaf oktober 2012 bij de drogist voor € 9,99.

11 Reacties op Max Factor Colour X-pert waterproof eyeliner

Ziet er wel goed uit! Jammer dat ik niet niet met vloeibare eyeliner kan werken. Ik gebruik liever mijn UD 24/7 glide on eye pencil, die staat ook als een huis de hele dag lang!

Ik heb deze een tijdje terug in Duitsland gekocht, in een groen/teal kleur, echt prachtig issie!!

Mooi die glittertjes erin! Jammer dat ze iets uitlopen bij het aanbrengen. Ik vind zelf de zwartewel mooi, maar electric lilac staat je super!