Max Factor Marilyn Monroe lipstick collectie

Geplaatst op door Suzanne

Marilyn Monroe is het klassieke beauty icoon: winged eyeliner met de bekende volle, rode lippen voor een zwoele uitstraling met de perfecte arched brows. Nu komt Max Factor met een ‘Marilyn Monroe’ inspired lipstick collectie met 4 tinten rood. Zo zit er zeker een bij die perfect bij jouw huidstint past.

De vier tinten in deze collectie:

 1. Marilyn Ruby Red
  Een klassieke tint rood, Marilyn’s favoriet.
 2. Marilyn Sunset Rood
  Een oranje/rode tint, geschikt voor een warm getinte huid.
 3. Marilyn Berry
  Rood met een blauwe ondertonen, voor de koel getinte huid.
 4. Marilyn Cabernet
  Diepe roodtint met paarse ondertonen, voor de donkere huid.

De lipsticks zijn zacht en romig door de toevoeging van druivenpitolie en avocadoboter. Ze zijn dus ook verzorgend voor je lippen. De verpakking past ze goed bij Marilyn Monroe, rood is klassiek en met goud geeft het een elegante touch.


Marilyn Ruby Red

Marilyn Sunset Red

Marilyn Berry

Marilyn Cabernet

 

Marilyn Berry & Marilyn Cabernet

De lipsticks hebben een glanzende finish, dit vind ik voor mezelf niet zo geslaagd omdat mijn lippen dan nog groter lijken en mijn persoonlijke voorkeur uit gaat naar ultra matte, langhoudende lipsticks. De pigmentatie is goed, je moet wel een paar laagjes opbouwen om het effect zoals op de foto’s te krijgen.

De staying power is door de romigheid van de lipstick niet heel best, ik adviseer je om de lipstick mee te nemen als je de deur uit gaat zodat je hem kan bijwerken.

De Max Factor Marilyn Monroe lipsticks zijn begin 2016 te koop voor de adviesprijs van €14,99 per stuk.

//PR sample

4 Reacties op Max Factor Marilyn Monroe lipstick collectie

Hmmm zie hier de foto’s niet en de foto op BlogLovin’ is te klein. Ga wel even kijken, ben dol op rode lipstick. En dat het niet goed blijft zitten, ach, ik neem mijn lipstick altijd mee. Romigheid is lekker voor de kussers, zeker in de winter. Ik ga zeker even in de winkel kijken en swatchen natuurlijk. Xo

Wat staan deze kleuren je prachtig. Door je fijne review ben ik er zelf ook erg nieuwsgierig naar geworden! Zodra ze te koop zijn ga ik ze zeker eens bekijken in de winkel. Ik kijk daar nu al naar uit!