Maybelline Color Tattoo Pink Gold & Metallic Pomegranate

Geplaatst op door Suzanne

In mijn shoplog konden jullie deze beauty’s al bewonderen maar vandaag heb ik ook swatches voor jullie!

Ik ben fan van de Maybelline Color Tattoo’s, ik vind ze fijner als de MAC Paint Pots en daarom heb ik dan ook mijn gehele verzameling weg gedaan. Oke, er zijn niet evenveel kleuren beschikbaar maar ach – die komen vast nog wel. In Amerika hebben ze in ieder geval hele mooie limited editions die hopelijk ooit ook in Europa te koop zullen zijn.

IMG_0207

IMG_0210

Ik vind Metallic Pomegranate echt prachtig, die is ook heel geschikt voor de herfst aangezien (volgens wat ik in de winkels heb gezien) de kleuren vooral donkerrood/bordeaux, zwart, grijs en wit zullen zijn. Just how I like it!

 

13 Reacties op Maybelline Color Tattoo Pink Gold & Metallic Pomegranate