Maybelline ColorSensational Popsticks 020 Tropical Pink

Geplaatst op door Suzanne

Herkennen jullie hem? Vast wel toch? Ik kwam ze tegen in Wijnegem (zie mijn diary) en ik kreeg afgelopen week dan het persbericht binnen! Maybelline’s ColorSensational Popsticks, een lipstick stain die zorgt voor een subtiel effect. Ik ben meteen verliefd op de verpakking, én de kleur van de lipstick zelf. I love me some neon!

Zoals je kan zien geeft de Popstick een heel subtiel effect. Je voelt hem niet echt zitten op je lippen, de kleur is echt nauwelijks aanwezig maar hij is er wel. Qua geur ruikt de stick naar zoete fruitsnoepjes. Dit ruik je niet meer als je hem op hebt. Hij voelt niet verzorgend aan, maar meer uitdrogend. Verzorg je lippen dus goed als je deze op hebt gehad. Een beetje 8 Hour Cream van Elizabeth Arden erover kan ook! Dit geeft ook meteen een glossy finish aan je lippen.

De verpakking geeft een goed beeld van de lipstick,  je koopt namelijk een transparante stick. De lipstick ziet er misschien heel breekbaar uit maar hij is gelukkig goed stevig. Ik vind de Popsticks erg leuk, maar van mij hadden ze wel iets meer kleur mogen afgeven. Iets meer pigment, dan waren ze geweldig.

Maybelline ColorSensational Popsticks €11,95

13 Reacties op Maybelline ColorSensational Popsticks 020 Tropical Pink

Leuk voor de heb, maar meer ook niet denk ik. Als ‘ie nou ook nog ‘s verzorgend zou zijn, dan zou ik ‘m misschien wel kopen. Maar nu… neh!

Ik zou ze kopen als ze meer verzorgend zouden zijn. Nu hou ik het toch bij mijn L’oreal Caresse lipsticks. :)

Wat spijtig dat ze niet voedend zijn, dan waren ze echt beter geweest voor mij. Ik vind ze er wel heel leuk uitzien en ze ruiken idd als snoepjes!

Ik vind ze echt heel leuk om te zien, Catrice had een tijdje geleden ook dit soort lipsticks. Superaantrekkelijk, gewoon van die hebbedingetjes voor in je stash. :)

Ik vind ze erg geweldig uitzien, maar heb ze toch maar laten liggen, omdat de pigmentatie van mij wel beter mocht!

MadeBySteffie zegt: 13 juli 2012 om 15:04

Ben zeer tevreden met deze ! 020 heb ik dus ook.
Kan jullie in ieder geval wel vertellen dat ik een beetje moest lachen toen ik ik de spiegel keek en wel degelijk gekleurde lipjes had !! :) Wil je meer pigment? best.. net zoals nagellak gewoon 2 laagjes met een tussenperiode van laten we zeggen half uur.

Dus .. top kleur! :) subtiel… en met een beetje geduld echt wel Pink as hell :)