Merry Christmas met de prachtige Coty Prestige cadeausets!

Geplaatst op door Suzanne

Coty Prestige heeft prachtige merken en aangezien de feestdagen eraan komen, komen hun merken met mooie cadeausets voor onder de kerstboom!

Bovenstaand zie je Balenciaga Paris, een klassieke geur waarin viooltjes de hoofdrol spelen, komt pas volledig tot leven wanneer deze door de vrouw gedragen wordt. De Eau de Parfum (50 ml) en de Body Lotion (100 ml) zijn tijdens de feestdagen samengevoegd in een luxe cadeauverpakking. Adviesverkoopprijs €75,00.

BOTTEGA VENETA
Italiaanse luxe die onmiddellijk de souplesse en sensualiteit oproept van de beroemde lederwaren van het Huis. De Eau de Parfum (50 ml), een lederachtige, bloemige chypre, is in deze luxe cadeauset gecombineerd met de Body Lotion (100 ml). Adviesverkoopprijs €77,00.

EUPHORIA CALVIN KLEIN
euphoria is een bijna verslavende oriëntaalse geur die exotische vruchten contrasteert met verleidelijke florale accenten en een volle, crèmige noot. Deze Calvin Klein geur( eau de parfum 30 ml), die tot de 10 best verkochte damesgeuren ter wereld behoort, zit nu samen met de heerlijke sensual skin lotion (100 ml) in een mooie cadeauset. Adviesverkoopprijs €49,00.

CHLOÉ
De Chloé mode geeft een speelse draai aan het begrip vrouwelijk- heid. De originele Chloé Eau de Parfum (50 ml) doet dit ook door klassieke rozennoten op een unieke wijze met elkaar te combineren. De beeldschone Chloé flacon is samen met de Body Lotion (100 ml) in deze cadeauset verenigt. Adviesverkoopprijs €73,00.

L’EAU DE CHLOÉ
De geur bevat een uitzonderlijke concentratie van gedistilleerd rozenwater wat een buitengewoon verfrissend gevoel geeft. De Eau de Toilette (50 ml) is nu samen met de Body Lotion (75 ml) in een luxe L’Eau de Chloé cadeauset verkrijgbaar . Adviesverkoopprijs €59,00.

L’ESSENCE BALENCIAGA PARIS
L’Essence Eau de Parfum bevat alle essentiële elementen van Balenciaga Paris, maar is groener, frisser en zachter. De Eau de Parfum (50 ml) is speciaal voor de feestdagen verpakt met de Body Lotion (100 ml) in een luxe cadeauset. Adviesverkoopprijs €75,00.

DAISY MARC JACOBS
Daisy heeft een jeugdig karakter. De geur is fris en vrouwelijk met een speelse, onbevangen touch. Verfijnd zonder al te serieus te zijn. De Daisy Eau de Toilette (50 ml) is, samen met de Shower Gel (75 ml) en Body Lotion (75 ml), verpakt in een mooie cadeaudoos. Adviesverkoopprijs €64,00.

DAISY EAU SO FRESH
Deze heldere, bloemige, fruitige geur, met frambozen, wilde rozen en pruimen, straalt een zonnige, sprankelende energie uit. De Eau de Toilette (75 ml) is nu samen, met de Body Lotion (75 ml) en de Shower Gel (75 ml) verkrijgbaar in een luxe set. Adviesverkoopprijs €70,00.

OH LOLA, MARC JACOBS
De sprankelende, fruitige bloemengeur van OH, LOLA! flirt er vrolijk op los met haar onweerstaanbare charme. Levendig, speels en sophisticated. In deze geweldige cadeauset vind je naast de beeldschone Eau de Parfum flacon (50 ml) ook de Shower Gel (75 ml) én de Body Lotion (75 ml). Adviesverkoopprijs €67,00.

philosophy decemberhit!
cinnamon buns shampoo, shower gel & bubble bath fleurt je zintuigen tijdens het baden of douchen op met de verrukkelijke kaneelgeur, terwijl de hydraterende formule huid en haren reinigt en voedt. Adviesverkoopprijs €16,95.

philosophy winter escape
schattige verwenset met drie producten: de fresh vanilla frost shampoo, shower gel & bubble bath voor het baden en douchen, de body lotion voor een heerlijke zachte huid en de high-gloss, high flavor lipshine, om de lippen te verzorgen en een transparante glans te geven. Adviesverkoopprijs €34,50.

Ik vind de cadeausets rond de feestdagen altijd leuk om te geven, en als ik mocht kiezen uit deze sets zou ik voor de Oh, Lola gaan. Dat is gewoon een onwijs lekkere geur! #wishlist

5 Reacties op Merry Christmas met de prachtige Coty Prestige cadeausets!

Ziet er allemaal heel er mooi uit, de BOTTEGA VENETA heb ik geroken laatst bij de BIJ en dat is lekker!! Die dame was alleen niet aardig, dus ik ben snel doorgelopen. Wellicht nog zo’n set voor ede kerst, zou geen straf zijn. Ik ben dol op dit soort sets, fijne producten voor een goeie prijs.