Mijn favoriete vampy MAC Cosmetics lipsticks

Geplaatst op door Suzanne

Ah, dark & gloomy lipsticks. Sommigen bewaren ze  liever voor de herfst en de winter maar ik vind dat ze in de zomer ook best kunnen. Ik sta te springen om de nieuwe matte lipsticks die uitkomen – Matte Royal staat met stip bovenaan mijn to-buy lijstje. Samen met Stone. Anyway – donkere lipsticks. Mijn favorieten zijn van MAC omdat deze nou eenmaal het beste blijven zitten bij mij.

Van links naar rechts: Fixed On Drama (retro matte, limited edition), Lingering Kiss (matte, limited edition) en Smoked Purple (matte, pro kleur). Ik vind de retro matte formule het fijnste omdat deze écht matte is en uren blijft zitten. Je kunt er zelfs mee douchen en dan zit hij er nog op. Ik haal hem meestal eraf voor het douchen met een olie reinigingsdoekje of reinigingsolie op een wattenschijfje.

Ik heb eigenlijk maar 1 vampy lipliner van MAC Cosmetics (dit zijn ook mijn favoriete lipliners.. blijven gewoon super zitten en pigment is geweldig) en dat is Currant. Die draag ik dus vaak onder de vampy kleuren maar niet bij allemaal. Bij Sin, Smoked Purple en Lingering Kiss kan dat prima maar voor Fixed On Drama vind ik hem te paars. Tijd om wat meer lipliners te kopen dus ;)

Hou jij van vampy lipsticks of ben je meer van de nude kleuren?

4 Reacties op Mijn favoriete vampy MAC Cosmetics lipsticks

Onlangs heb ik dan toch een paarse lipstick van MAC gekocht die bij mij paste. Ik heb eigenlijk de lipstick nog niet durven opdoen. Ik ben ook meer een fan van rode/roze lipsticks!

Ik vind ze erg mooi en super bij jou passen! Ik zou willen dat ik wat vaker lipstick durfde te dragen. Dat moet dan ook een longlasting zijn, want ik heb een hekel aan make-up bijwerken…