Mijn MAC Pro 15 pan eyeshadow palette.

Geplaatst op door Suzanne

Meet my palette. Let vooral ook op de prachtige stickers in de deksel. Ja – je moet toch wat hé! Het eerste artikel met foto’s die gemaakt zijn met mijn nieuwe camera – en liefde – de Canon EOS1100D. Ik moet nog wennen aan de camera, dus bear with me.

Het palette is voornamelijk gevuld met hele neutrale kleuren, behalve de laatste rij. Ik zal de 5 rijen (dus 3 kleuren per rij – van boven naar beneden) even op een rijtje zetten voor jullie.

Rij 1 Shroom, Gorgeous Gold & Honey Lust
Rij 2 E Tu Bouquet, Paradisco & Jest
Rij 3 Satin Taupe, Coppering & Cranberry
Rij 4 Kid, Banshee & Blackberry
Rij 5 Creme de Violet, Satellite Dreams & Beauty Marked.

Van dit palette zijn mijn favorieten Shroom, Paradisco, Banshee & Creme de Violet. Dit zijn echt prachtige kleuren en voor mij must-haves. Ik vind een pro palette veel handiger als de losse mono’s – bovendien is het goedkoper. Voor een pro pan betaal je tegenwoordig €12 en het lege 15 pan palette kost €15. Je hebt ook voor €6,50 een leeg 4-pan palette.

 

8 Reacties op Mijn MAC Pro 15 pan eyeshadow palette.

Prachtig palette!
Mooie foto’s! Vind het fijn dat je ze wel in dezelfde setting hebt genomen.. vind dat namelijk echt DeltaCephei achtig :)

Zo te zien gaat het werken met je nieuwe camera je goed af, foto’s zien er mooi uit! En je palette ziet er ook mooi uit, de kleuren lijken mij ook erg fijn om mee te werken.

Mooi palette hoor :) Zo’n palette lijkt me ook veel makkelijker als losse mac oogschaduws