Mijn nieuwe CaseApp hoesje + winactie!

Geplaatst op door Suzanne

Enige tijd geleden ontving ik een mail van CaseApp met de vraag of ik een hoesje wilde maken en reviewen. Nu wil ik natuurlijk wel zien of het hoesje degelijk is voordat ik mijn review schrijf dus vandaar dat het enkele weken geduurd heeft na mijn Instagram post voordat dit artikel online kwam. Ik gebruik normaliter Otterbox cases, die wel tegen een stootje kunnen en deze CaseApp tough case heeft me positief verrast.

Mensen die mij kennen weten dat ik van de zee en het strand hou en dan vooral van mijn favoriete plaats Breskens. De foto van het strand en de golfbrekers heb ik dan ook zelf gemaakt in Breskens op een zonnige dag. De tekst ‘always keep a seashell in your pocket and sand between your toes’ vond ik heel toepasselijk. Qua kwaliteit van het hoesje: deze is goed! Ik heb de tough case gekozen. Dit is een siliconen hoes met een plastic hoes erover voor optimale bescherming. Ik heb mijn telefoon al enkele malen laten vallen en het hoesje vangt de klappen goed op.

Deze tough case kost €32 bij CaseApp maar ik mag een hoesje naar keuze weg geven! Leuk om een hoesje met je favoriete vakantiefoto te maken! Je kan kiezen uit hoesjes voor je iPhone, iPod, iPad of Samsung telefoon maar ook skins voor je iPhone, MacBook,  iPad, iPod, Samsung, HTC of Nokia telefoon.
Wat moet je daarvoor doen?

  • Volg CaseApp op Instagram en like ze op Facebook. (Verplicht)
  • Volg mij op Instagram en repost dit plaatje met mij en CaseApp in the mention en gebruik de tag #CaseApp #deltacepheinl.
  • Volg mij op Twitter en post ‘Win een #CaseApp hoesje bij @DeltaCephei! http://bit.ly/1gPHbMx”
  • Laat hieronder in de comments een reactie achter en zorg dat je een geldig e-mailadres gebruikt zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt.

Je moet een van de 2 social media postings uitvoeren om mee te doen. Zet de link van je repost of retweet erbij in je comment.

De winactie eindigt op 1 september en ik mail de winnaar persoonlijk, deze zal niet bekend worden gemaakt.

5 Reacties op Mijn nieuwe CaseApp hoesje + winactie!

Oeh, hier doe ik graag aan mee. Mijn zusje kan wel een hoesje gebruiken voor haar Samsung S6 en aangezien ze te lui is om hem zelf te bestellen…. :-)

soumie_92@hotmail.com zegt: 18 augustus 2015 om 12:11

Ik doe uiteraard mee super leuke win actie. Heb alles gedaan. Liefs Soumstra

Super leuk! Ik win graag een hoesje voor mijn vriendin, die toevallig zei dat ze een nieuw hoesje wilde.

– Ik volg caseapp op instagram (misshappineznl)
– Ik like caseapp op Facebook (leila)
– Ik volg je op instagram (misshappineznl)
– Ik heb de foto gepost op Instagram (misshappineznl)
– Email: misshappinez@hotmail.nl