Mijn nieuwe piercing!

Geplaatst op door Suzanne

Ik wilde al tijden een traguspiercing. Nu stelde ik het steeds uit, vorige week liep ik de piercingshop binnen met de intentie om hem meteen te laten zetten maar toen hadden ze geen tijd.

Nu kwam vriendin Charmain met het goede idee om hem mij cadeau te doen voor mijn aankomende verjaardag. Ik verzon altijd wel redenen om het niet te doen (even op het geld letten, niet handig, doet zeer) maar ik maakte een afspraak voor afgelopen zaterdag. Natuurlijk hartstikke nerveus maar binnen een minuut zat hij erin.

Ja, het deed zeer en het krakende geluid is niet echt prettig maar verder heb ik er eigenlijk geen last van! Dat had ik niet verwacht. Over 2 weken mag ik er een ander bolletje op zetten, ik denk dat ik voor een klein sterretje ga, ik vind het bolletje nu te groot – ik wil hem liever iets subtieler zoals een micro gem. Nu hopen dat het genezen helemaal goed gaat en ik geen last krijg van bultjes.

5 Reacties op Mijn nieuwe piercing!

ooeii nice suus :D wil dat ook nog wel hebben hihih maar mag nu even geen piercings en tattoo’s zetten maar hij komt zeker op mijn lijstje en ja ach pijn uhhm je moet er wat voor over hebben toch :D

Oeh nice ik ben ook nog steeds van plan om een traags te zetten. Zelf heb ik een industrial en een smiley. Qua pijn vind ik het wel mee vallen het voelt alleen niet geheel prettig.
liefs,

Gaaf! Ik wil ook een nieuwe piercing maar dat kan pas na mn operatie -_- Door kraakbeen piercing vind ik altijd zo akelig, al komt dat misschien omdat mijn helix toen geschoten is en ik daar enorm veel last van heb gehad :x