Mijn Sans-Online bestelling!

Geplaatst op door Suzanne

Sans-Online is een webshop die verschillende merken kledij verkoopt zoals Esprit, Jack & Jones, EDC, Pieces, Vila, Only.. De kleding is heel casual en ze hebben een groot aanbod. Ik kreeg de kans om een bestelling te plaatsen zodat ik de webshop kon beoordelen. Aangezien ik de kledij niet pas (jammer!) koos ik voor een lederen Pieces tas, welke in de sale is. Ik heb wel een neplederen bruine shopper, maar deze lederen & suede shopper sprong bij mij meteen in het oog.

Het bestelproces gaat heel makkelijk, je gooit je gewenste items in je mandje en met 2 klikken heb je besteld. Ze hebben geen overzichtspagina alvorens je definitief besteld, dit kan voor sommigen vervelend zijn maar ik vond het prettig. Je hoeft dus niet 3x de bestelling te controleren voordat de bestelling geplaatst is. Ik bestelde met mijn ontvangen voucher, en kreeg direct een ontvangstbevestiging in de mail. Ik heb bij eerdere bestellingen bij andere webshops al gehad dat ik geen orderbevestiging kreeg en dus geen idee had of mijn bestelling door was gekomen. Later kreeg ik een mail met track & trace code van Selekt Vracht, maar deze werkte helaas niet. Ik verwachtte mijn bestelling dus pas de week erop, maar Selekt Vracht stond de dag na bestellen om half 10 voor de deur met mijn pakket! De tas zat heel netjes ingepakt in een dustbag.

De tas is prachtig, heel praktisch. Het suede is heerlijk zacht, het lederen deel is nog stug maar zal met dragen zachter worden. Dit is een makkelijke tas om mee naar school en stage te nemen, of gewoon om mee te gaan shoppen!

Je kan bij Sans-Online betalen met iDeal, overboeking of met je credit card. Boven de 10 euro hoef je geen verzendkosten te betalen en je pakket wordt bezorgd door Selekt Vracht. Heb jij ervaring met Sans-Online?

10 Reacties op Mijn Sans-Online bestelling!

Ik heb echt respect! Jij als een. Wat vollere dame die er eerlijk voor uit komt toch blogt en niet schaamt. Zelf heb ik ook maatje 44 en wil weer op dieet maar al het eren is zo lekker! Waar koop jezelf je kleding?