Mini MAC haul!

Geplaatst op door Suzanne

Mensen die mij al een tijdje volgen weten dat ik gék ben van blog/twitter/Marktplaats/Livejournal sales. Zo kun je heel wat mooie make-up voor een leuke prijs op de kop tikken. Wendy en Kelly hielden afgelopen week sale en ik heb van hen wat producten overgekocht die al eeuwen op mijn wishlist stonden.

Van Wendy kocht ik de Dame Edna lipstick in Coral Polyp en de Cult of Cherry Shadowy Lady oogschaduw quad. Van haar kreeg ik lekkere proefjes erbij, o.a De-Slick van Urban Decay die ik graag eens wilde proberen. Van Kelly kocht ik een Mineralized Skin Finish in Brunette.

Ik hou van pakketjes, en dit is tevens een mooie aanvulling op mijn MAC Cosmetics collectie. Ik bezit nu alle Cult of Cherry quads! Woopwoop! :$

12 Reacties op Mini MAC haul!

Ik wilde Coral Polyp van Wendy kopen, was jij degene die me overboden had xD? Mooie aankoopjes hoor! Ik sta zaterdag om half 10 bij de bijenkorf zodat ik alle msf’s en mineralize blushes van de Naturally collectie kan kopen ^o^

Ik ben net begonnen met make-up na de Cult Of Cherry collectie, ZO jammer! Ik wil Shadowy Lady en Tempting nog altijd érg graag :)