Mini shoplog + cheap Maybelline tip!

Geplaatst op door Suzanne

Vandaag was ik even winkelen, nouja – ik kan het geen winkelen noemen met dit weer en de snelheid waarmee ik alles gedaan wilde hebben – maar ik was vergeten dat het maandag was en de winkels pas om 13:00 open gaan. Ik moest naar Hans Anders om even mijn bril te laten stellen, maar die was nog niet open. Big Bazar wel, dus besloot ik daar even te snuffelen.

Ik kwam een doos tegen met goedkope Maybelline make-up. Ik verwachtte er niets van, hooguit een paar vieze glossjes maar ik was blij verrast! Ik kwam de Metallic Pomegranate Color Tattoo tegen, een kleur die wij in Nederland niet hebben. Ik vroeg pas of Claudia hem voor mij in Duitsland wilde meenemen, maar zij kon hem niet vinden. Daarnaast lag ook de Pink Gold Color Tattoo in de doos, die besloot ik ook mee te nemen.

Verder lagen er de Popsticks in, en aangezien ik ze nog steeds tof vind (ook al gebruik ik diegene die ik al heb niet…) besloot ik er toch 2 mee te nemen. Ik heb de kleuren 040 Crystal Pink en 060 Citrus SliceDit alles heeft mij slechts €10 gekost aangezien de Maybelline make-up daar nu 2 stuks voor €5 is.

Mocht je net als mij fan zijn van Color Tattoo’s en deze 2 kleuren nog niet hebben, ga dan zeker eens langs Big Bazar. Ik heb ook lipstains, bronzers, nagellak en meerdere soorten lipsticks gezien. Ze hadden enkel deze 2 kleuren van de Color Tattoo’s. Mocht je liever andere kleuren willen kopen, volgende week vrijdag is alle Maybelline oogmake-up 50% korting bij Etos.

Maybelline make-up
2 voor €5 @ Big Bazar

13 Reacties op Mini shoplog + cheap Maybelline tip!

Oh chill! Ik wil nog steeds wel zo’n Color Tattoo maar vind €10 echt too much haha. Binnenkort maar eens langs Big Bazar :).

Ik las deze post pas gisteren, dus vandaag ben ik als een malle naar de stad gefietst (koopzondag) om bij de big bazar te kijken. Ik had niet verwacht dat ze nog iets zouden hebben, maar ik heb de laatste twee weten te scoren. So happy, dankjewel voor je post!