Mini shoplog..

Geplaatst op door Suzanne

Tegenwoordig koop ik heel wat kleding. Vrijwel elke winkel die ik binnenstap heeft wel iets leuks. Ik vind nu meer kleding leuk en kan natuurlijk bij veel meer winkels kopen. Alhoewel ik vaak nog best overwhelmed raak als een winkel veel heeft en ik dus niet echt normaal kan kijken zoals bij Forever 21 en H&M. Bij Primark heb ik daar dan weer geen last van.. het is allemaal nog een beetje wennen haha!

Ik ben gisteren even naar de stad geweest omdat ik mijn tragus moest laten controleren, helaas had de piercingshop geen tijd en ben ik even wat winkels in geweest. Toen ik thuis kwam was mijn H&M bestelling bezorgd.

Bovenstaande blouse zag ik bij Jola Mode hangen. Ik had hem al eens vast gehad in zo’n goedkoop winkeltje maar toen was het ‘one size’ en kwam het uit China dus dat ging helemaal niet passen. Hij was €19,95 en ook in roze en zwart verkrijgbaar.

Deze blazers van H&M heb je al voorbij zien komen in het rood. Ik wilde graag 2 basic kleuren erbij. Ze waren in de aanbieding voor €13,99 per stuk.

Een lange blouse met sidesplits van C&A.

Ik tweette vorige week dat ik op zoek was na een camo jeans. Ik vond deze jeans bij C&A! Ik moet nog even bekijken hoe ik hem ga combineren maar ik ben er blij mee!

Dit is niet zo’n charmante foto maar deze offwhite peplum top kocht ik in de sale bij H&M voor €6.

Ik heb ook wat schoenen gekocht deze afgelopen maand, deze zal ik in een aparte blogpost laten zien.

7 Reacties op Mini shoplog..

Love de blazers en de lange blouse.

Echt heerlijk dat je nu in gewone winkels kunt shoppen voor gewone prijzen.