Misa nagellak

Geplaatst op door Suzanne

Van Boozyshop ontving ik deze Misa nagellak ter ere van het 4-jarige bestaan. Ze hadden een aantal acties, waaronder op Misa nagellak. Kijken jullie mee naar mijn swatches?

– Blue Over A Boy, een mooie hemelsblauwe lak.
– Single And Ready To Limbo, een intens rode lak.
– Hanging With The Girls, een citroengele lak.

Ik heb op alle foto’s 2 laagjes op, Hanging With The Girls had nog een derde laag kunnen gebruiken. Misa lakt prima en droogt snel. Zoals je kan zien zijn het mooie high-shine lakken, die eigenlijk geen topcoat nodig hebben. Ik gebruik vaak geen topcoat omdat ik dan de lak in 1 keer van mijn nagel kan pakken na het douchen, zonder topcoat heb ik dit niet.

Misa kost 6,95 per flesje en is te koop bij Boozyshop. Heb jij ervaring met dit merk?

14 Reacties op Misa nagellak

Blue over a boy is prachtig! De kleurtjes zijn best uniek als je goed kijkt.. Ik wil ze alle drie nou wel gaan halen, love it!

Blue Over A Boy vind ik heel mooi! Jammer dat je zo weinig hoort over Misa, het lijkt me op zich best wel een goed en vooral goedkoop merk!