Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look eyeliner

Geplaatst op door Suzanne

Onlangs probeerde ik een eyeliner stift van Miss Sporty. Ik moet zeggen dat ik nooit echt fan ben van dergelijke stiften mede omdat ze vaak niet inktzwart zijn. Omdat mijn favoriete eyeliner van Miss Sporty is besloot ik deze vol goede moed te proberen.

De eyeliner heeft een vilten tip, dat is voor mij in ieder geval al een groot pluspunt. Ik kan niet overweg met normale kwastjes. De eyeliner is niet meteen pikzwart, je moet de kleur wel een beetje opbouwen.

Deze bold winged eyeliner heb ik gezet met de pen zonder correcties. Hij is niet helemaal perfect maar het ziet er prima uit.

Ik heb daarna de wing weg gehaald omdat ik die een beetje te heftig vond voor overdag. Ik heb oogleden welke veel talg uitscheiden en zodoende ben ik best picky qua eyeliner. Vaak heb ik binnen uur al panda ogen maar met deze eyeliner is dat nauwelijks het geval. Het werd wel een beetje smoezelig maar mijn eyeliner zelf bleef prima zitten.

Ik heb de eyeliner meerdere malen geprobeerd en hij blijft echt goed zitten.

Deze foto is genomen na een lange dag. De wing zit niet meer perfect maar de rest van de eyeliner zit nog prima. Tot nu toe heeft Miss Sporty mij positief verrast met hun eyeliners! Voor de prijs moet je ze zeker eens proberen.

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look eyeliner
€3,49

Dit product heb ik ontvangen ter review.

7 Reacties op Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look eyeliner

Ik had er al wat goede reviews over gelezen, en na die van jou moet ik ‘m toch maar eens aanschaffen!