Momma got a new pair of shoes!

Geplaatst op door Suzanne

Een nieuwe maand, nieuwe schoenen. Omdat ik persoonlijk een beetje verloren raakte in het enorme online schoenen assortiment van Sarenza besloot ik voor mijn moeder een paar schattige enkellaarsjes te bestellen. Voor mezelf bestelde ik ook een paar laarzen, maar deze waren helaas te groot dus zie je later in een artikel terug.

Mijn moeder was op zoek naar een paar platte, zwarte enkel laarsjes maar is niet het type van de plompe, bikerboots model wat je nu vaak ziet. (Ha, des te meer voor Suzanne!) Ik zag deze voorbij komen in de grote sale die Sarenza heeft en liet ze aan mijn moeder zien – onder het mom dat ik ze wilde bestellen voor mezelf. Ze vond ze helemaal geweldig en ik bestelde ze dus later op de dag. Het was een grote verrassing toen de Sarenza bestelling binnen kwam op zaterdagochtend (en ik net 5 minuten uit bed was, perfecte timing!) en ik haar de doos gaf. Altijd leuk, mensen verrassen!

Het is het model ‘Barbara’ van het merk Arian. Het zijn zwarte, suède enkellaarsjes met een gesp aan de zijkant. Ze sluiten niet helemaal aan, waardoor je makkelijk een aansluitende broek in de laarsjes kan dragen. Het zijn casual laarsjes, en qua prijs/kwaliteit is het echt een koopje! De laarsjes kosten in de sale namelijk nog maar €47,50!

Bestel jij wel eens schoenen online?

2 Reacties op Momma got a new pair of shoes!