Nagellak layering experiment..

Geplaatst op door Suzanne

Ik besloot eens wat te gaan experimenteren met het layeren van nagellak. Ik nam 3 mooie lakjes, namelijk Chanel Illusion D’Or, Nfu Oh #51 en OPI Blue Moon Lagoon. 3 hele verschillende lakjes maar toch een geslaagd resultaat.. Benieuwd?

Op de foto’s zie je het effect niet zo goed, maar het was echt een sparkle fest! Hoe ik dit heb gedaan? Begin met een laagje #51 en laat drogen. Breng hierna een dun laagje Blue Moon Lagoon aan, en laat weer drogen. Daarna weer een laagje #51 en daarover Illusion D’Or. Ik heb geen topcoat gebruikt.

Layer jij weleens nagellak?

21 Reacties op Nagellak layering experiment..

O wat een leuk effect!
Eigenlijk gebruik ik zelf alleen glitters om te layeren, dus ik weet niet of dat wel helemaal telt:P

Layering is zo leuk! En deze combinatie is echt enorm mooi. Ik ben nu zelf met een “jelly sandwich” aan het experimenteren. Een laagje kleur, een laag dikke glitters, een jelly kleurtje on top. Dan drijven de glitters in je jelly kleur. Zo gaaf!

Wat een mooie combi! Ik vind layering erg leuk, bevallen als ik teveel lagen gebruik en ik zo in één ruk mijn gehele nagellak van mijn nagel kan trekken, dat is iets minder.

Ik doe het ook wel eens, maar ook niet meer dan drie laagjes! Anders droogt het niet goed en wordt het zo’n dikke soep.

Ik layer nagellak heel vaak. I looovvee die million styles lak van Catrice of de dubbele lakjes van Essence. Ik doe ook regelmatig gewoon random kleurtjes bij elkaar zoals jij nu gedaan hebt!

Leuk gedaan! The sparklier the better :)
Ik heb toevallig gister ook Nfu.Oh 51 besteld, kan niet wachten tot ik hem binnen heb :)

Gewoonweg adembenemend, da’s een heel leuk idee. Vroeger gooide ik ook nog wel eens het een en ander door elkaar, als me een kleur niet beviel of saai was…. kan ik ook wel weer een keer doen. Dank je wel voor dit geweldige idee.