Neon iPhone, anyone?

Geplaatst op door Suzanne

Weg met die saaie witte of zwarte iPhone. Ga voor groen, paars, oranje of liever turquoise? Dat kan allemaal! ColorSwitch verkoopt iPhone 4/4s stickers die je iPhone even oppeppen! Ik ontving een pakketje met de NEON shiny yellow en NEON shiny pink. De roze sprak me direct aan dus heb ik deze gebruikt!

Ahh, is het niet tof! Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe, neonroze iPhone! Je kunt de sticker echt supermakkelijk corrigeren, is sterk aanhechtend maar laat geen viezigheid achter op je precious iPhone. Ik was bang dat het net zo’n fiasco zou worden als een screenprotector aanbrengen (Lord have mercy!) maar dit was gelukkig totaal niet het geval. Binnen enkele minuten is je iPhone voorzien van een kek tintje.

Bewaar de verpakking, want je kunt hem hergebruiken. Ben je hem zat, haal je hem eraf en plak je hem terug op het plastic zodat je een andere kleur erop kan doen of hem gewoon in zijn originele staat te laten. My bad, ik dacht dat hij herbruikbaar was maar dit blijkt niet het geval! Een colorswitch skin kost €19,95 en de verzendkosten zijn gratis. Klinkt misschien duur, maar je hebt echt waar voor je geld. Kwalitatief geweldige sticker en een mooie iPhone :) Helaas hebben ze alleen stickers voor een iPhone 4 of 4s.

10 Reacties op Neon iPhone, anyone?

Tof! Heb helaas geen iphone maar anders had ik zo’n roze ook wel gewild hihi! Je vind hem zo wel makkelijker in je tas terug ;)