Neon lime iPhone case van HippeHoesjes.com

Geplaatst op door Suzanne

iPhone hoesjes, een item waar ik er geen genoeg van kan hebben. Een hoesje zorgt voor een leuke afwisseling van het uiterlijk van je iPhone. Toen ik een mail kreeg of ik graag zo’n hoesje wilde aarzelde ik dus niet, tuurlijk! Ik koos voor de limoengroene versie, omdat deze neon is!

Het hoesje sluit niet rondom je iPhone, de bovenkant en onderkant is open. Dit persoonlijk vind ik minder mooi. De knopjes aan de zijkant zijn netjes ‘uitgesneden’. Het hoesje sluit helemaal perfect aan, er zit geen speling tussen. Je krijgt het hoesje er dus heel moeilijk af, ik druk hem via de cameraopening eruit met mijn vinger. Dit is niet zo veilig en kan je camera beschadigen dus ga niet met pennen of iets dergelijks zitten duwen.

Volgens de site repareert het hoesje zelf krasjes, dit lijkt mij eerlijk gezegd flauwekul. Bovendien was mijn hoesje beschadigd toen hij bezorgd werd, en dit heeft hij niet zelf gerepareerd ;) In de verpakking zat een gebruiksaanwijzig voor folie wat je over je iPhone kan plakken maar het folie zelf was nergens te bekennen, ik denk dat dit een foutje was.

Het hoesje kost €9,90 en de verzendkosten zijn helemaal gratis! Je kunt betalen via iDeal of PayPal.

8 Reacties op Neon lime iPhone case van HippeHoesjes.com

Wauw, echt een POW-kleur! Geweldig om te zien! Hij sprong er echt uit bij Bloglovin, jazu haaay! Zelf heb ik ook zo een muurvaste case, dacht probeer even je trucje, but no. Still muurvast. xD Krijg er niks tussen, je krijgt hem er ook niet meer af, dus als hij gestolen word, haal ik hem er zo tussen uit. :’)