New additions: triple inner conch piercing

Geplaatst op door Suzanne

Vrijdagavond besloot ik dat het tijd was dat ik mijn triple inner conch piercings liet zetten. Ik maakte meteen online een afspraak om ze zaterdagochtend te laten zetten. Vol goede moed heb ik ze zaterdag laten zetten maar ben ik er niet super blij mee.. je ziet het waarschijnlijk al: ze zitten niet mooi op even afstand van elkaar. We hebben alles goed afgetekend en ook de dame die ze gezet heeft vond het heel raar dat ze niet helemaal goed zaten toen ze er eenmaal alle drie in zaten. Het moet nu eerst genezen, het is allemaal nog dik en opgezwollen en over 2 weken moet ik op controle. Ze heeft in mijn dossier gezet dat ze niet helemaal goed zaten dus ik ben benieuwd wat eraan gedaan gaat worden.

Ik heb op de middelste piercing een grotere balletje zitten, ik denk dat het er al anders eruit ziet als deze verwisseld gaat worden naar hetzelfde formaat. Verder zijn de staafjes extra lang en is alles nog gezwollen dus we zullen zien hoe het geneest.

Qua pijn viel het reuze mee, mijn tragus deed qua zetten meer pijn maar qua ‘napijn’ is de achterkant van mijn oor gevoelig en voelt het beurs aan.

11 Reacties op New additions: triple inner conch piercing

Ik vind ze wel super! Ik ben al een tijdje aan’t verzinnen dat ik nog een piercing bij wil. Heb er ondertussen in elke oorlel 2, en halverwege rechterhelix eentje.

Ziet er zo tof uit, maar ik ben echt een schijterd voor dat. Wel ben ik een liefhebber van tattoos :)

ik heb navelpiercing, tongpiercing die ik er dan wel uit heb gehaald vorig jaar na 15 jaar te hebben gedragen, neuspiercing en mijn oren, gewoon gaatjes maar dit suus hiih ooohh nee dat durf ik niet maar vind het wel super gaaf!!!

Heel mooi! Heb zelf een navelpiercing gehad maar heb ze er jaren geleden uitgehaald. Nu heb ik nog een traguspiercing in elk oor en een piercing bovenaan mijn oor aan de binnenkant (geen idee hoe dat precies noemt). Ik vind jou triple inner conch ook wel superleuk, misschien doe ik dat ook nog wel!

Gaaf! Ik ben benieuwd hoe het er mee is als ze minder gezwollen enz zijn :)
Zou jammer zijn als er echt veel verschil in afstand zit