New in: Dr. Martens Coralie

Geplaatst op door Suzanne

Toen ik bij Suzanne deze Dr. Martens voorbij zag komen, was ik op slag verliefd. Maar hey, door mijn samenwerking met Sarenza heb ik al enorm veel schoenen – en Dr. Martens zijn niet bepaald goedkoop – dus ik besloot er verder niets mee te doen. Ik had ze natuurlijk wel in mijn achterhoofd, want ze passen perfect bij mijn ASOS Curve leren jasje die ook quilted stukken heeft.

Ze zitten verrassend comfortabel, zo comfortabel dat ik zelfs twijfelde aan de echtheid. De zolen lijken meer mee te veren, ze lopen niet zo stug zoals mijn andere 1460’s – maar die zijn dan ook al 9 jaar oud. Ik neem aan dat Karmaloop gewoon echte Dr Martens verkoopt, en verder zien ze er ook gewoon uit zoals mijn andere Docs.

Ik kocht ze bij Karmaloop, door een code 35% korting en kwamen ze met verzendkosten op €73. Je moet wel zo’n 2,5 week wachten tot je bestelling bezorgd wordt – ze komen namelijk uit het warenhuis in Amerika.

8 Reacties op New in: Dr. Martens Coralie

Ik zag deze van de week in de winkel en toen vond ik ze mwahmwah… maar nu ik ze weer op de foto zie vind ik ze toch wel heel erg mooi. Ik heb zelf net Dr. Martens Serena besteld.

En wat betreft die stugheid. Dr. Martens verkoopt schoenen van verschillende soorten leer. Ik heb Dr. Martens die superzacht en soepel zijn maar ook hele stugge Dr. Martens. Karmaloop zal ongetwijfeld de realdeal verkopen.